Το κοριτσάκι από τη «Λίστα του Σίντλερ» βοηθάει τους Ουκρανούς πρόσφυγες (VIDEO)

Το κοριτσάκι από τη «Λίστα του Σίντλερ» βοηθάει τους Ουκρανούς πρόσφυγες (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολίβια Νταμπρόβσκα είχε κερδίσει τις εντυπώσεις στην οσκαρική ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ, «Η Λίστα του Σίντλερ». Πρόκειται για το τετράχρονο κοριτσάκι με το κόκκινο παλτό που εμφανίστηκε ως σύμβολο της ελπίδας στην ασπρόμαυρη ταινία που αφηγήθηκε την πραγματική ιστορία του Όσκαρ Σίντλερ, ο οποίος έσωσε τις ζωές 1.200 Εβραίων κατά την διάρκεια του Ολοκαυτώματος.

Τώρα, η Ολίβια είναι 32 ετών και ακολουθεί τα ηρωικά βήματα του Σίντλερ μέσα από την εθελοντική της εργασία. Βοηθάει τους Ουκρανούς αμάχους που εγκαταλείπουν τη χώρα τους, η οποία έχει καταρρεύσει από τον πόλεμο και αναζητούν μια ασφαλέστερη ζωή στην γειτονική Πολωνία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Arthunter999 (@arthunter999)

Η εθελόντρια μοιράστηκε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία από την σκηνή της στη «Λίστα του Σίντλερ» βαμμένη με τα χρώματα της πολιορκημένης ανατολικής Ευρώπης, με την εξής λεζάντα: «Ήταν πάντα το σύμβολο της ελπίδας. Ας είναι ξανά».

Μετά την ανάρτησή της, η πρώην ηθοποιός άρχισε να συγκεντρώνει χρήματα και να προσπαθεί να βρει σπίτια στους Ουκρανούς που άφησαν τα σπίτια τους. Τον προηγούμενο μήνα η Ολίβια μοιράστηκε τις εμπειρίες της στα σύνορα της Πολωνίας-Ουκρανίας και ζήτησε από τους ανθρώπους να κάνουν δωρεές αποκλειστικά για τους πρόσφυγες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Oliwia Dąbrowska (@oliwia.dabrowska_)

«Δεν μπορώ να σας πω όλα όσα είδα εκεί διότι δεν έχω τα κατάλληλα λόγια… Όποιος δεν έχει δει ποτέ τέτοιες καταστάσεις, δεν μπορεί να διανοηθεί τον εφιάλτη στα μάτια αυτών των ανθρώπων», είπε.

Και συνέχισε: «Αυτός είναι ο λόγος που σας ζητώ βοήθεια. Ότι μπορεί να προσφέρει ο καθένας, αλλά για να είμαι ειλικρινής, η πιο σημαντική βοήθεια είναι τα χρήματα».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X