Λίβερπουλ: Σαλάχ, Άρνολντ και Ρόμπερτσον χαλαροί σε τζακούζι μετά το διπλό στο «Ντα Λουζ»

Λίβερπουλ: Σαλάχ, Άρνολντ και Ρόμπερτσον χαλαροί σε τζακούζι μετά το διπλό στο «Ντα Λουζ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρά την σθεναρή αντίσταση που πρόβαλε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, η Λίβερπουλ τελικά έκανε το καθήκον της στην έδρα της Μπενφίκα και χάρη στο τελικό 3-1 απέκτησε καθαρό προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Champions League.

Ένα αποτέλεσμα που χάρισε χαμόγελα και ηρεμία στο Κόκκινο στρατόπεδο, με τους Reds να μην έχουν καμία διάθεση να κρύψουν την ικανοποίησή τους.

Χαρακτηριστική ήταν μάλιστα και η φωτογραφία που μοιράστηκε ο Μοχάμεντ Σαλάχ μέσα από τον λογαριασμό του στα social media, όπου ο ίδιος παρέα με τους Αλεξάντερ Άρνολντ και Ρόμπερτσον κάνουν χαμογελαστοί την αποθεραπεία τους σε τζακούζι λίγες ώρες μετά το φινάλε του αγώνα.

Οι τρεις τους άλλωστε, μαζί με όλη την υπόλοιπη ομάδα της Λίβερπουλ, οφείλουν να διατηρηθούν όσο πιο φρέσκοι γίνεται, καθώς σε λίγες μέρες ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, σε μια μονομαχία που ενδέχεται να αποβεί καθοριστική για την ανάδειξη του πρωταθλητή στην Premier League.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mohamed Salah (@mosalah)

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X