Δήλωση Κωστένογλου που «φωτογραφίζει» παραμονή στην Εθνική Κύπρου

Δήλωση Κωστένογλου που «φωτογραφίζει» παραμονή στην Εθνική Κύπρου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών του και τη νίκη της Κύπρου επί της Εσθονίας παρουσιάστηκε ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος μάλιστα «φωτογράφισε» την παραμονή του στο τιμόνι της ομάδας στο Nations League.

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την αυτοθυσία που έδειξαν σε όλο αυτό το 10ήμερο της προετοιμασίας και για την παρουσία τους και στα δύο παιχνίδια. Το σημερινό είχε και μία ιδιαιτερότητα, διότι θα καθόριζε ποια ομάδα θα παραμείνει στην Γ’ Κατηγορία του Nations League. Είχαμε διάφορες αντιξοότητες, μείναμε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο με δέκα ποδοσφαιριστές. Αξίζουν συγχαρητήρια διότι αυτό το 10ήμερο είχαμε πάρα πολλά προβλήματα, ακόμη και μέσα στην προετοιμασία προέκυπταν καθημερινά προβλήματα, με αποκορύφωμα την απουσία του Κάστανου.

Διευρύναμε τη δεξαμενή των ποδοσφαιριστών μας, τόσο στην κλήση όσο και στη συμμετοχή. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για την παρουσία τους. Θεωρώ ότι όσο η πορεία μας είναι ανοδική, τόσο η συμπαράσταση και η παρουσία τους θα διευρύνει. Κρατάμε χαμηλούς τόνους, ταπεινοί, να ανασυνταχθούμε και να δούμε το καλοκαίρι αυτό το δύσκολο γκρουπ που έχουμε να αντιμετωπίσουμε με πολλές ποιοτικές ομάδες και θα πρέπει να έχουμε ιδιαίτερη προετοιμασία».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X