«Απόλυτη προτεραιότητα για την ΑΕΚ ο Σάντος - Οι εναλλακτικές θα εξεταστούν μόνο όταν πει "όχι"»

Επική ατάκα Σάντος για EURO 2021 και Πορτογαλία: «Παίρνω ρούχα και τσιγάρα για έναν μήνα»
Photo Credits: INTIME

Ο Φερνάντο Σάντος είναι ο νούμερο ένα στόχος της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φερνάντο Σάντος είναι απόλυτη προτεραιότητα για την ΑΕΚ, παρόλο που έχουν ακουστεί αρκετά ακόμη ονόματα για τη θέση του προπονητή.

Παράλληλα με τον μεγάλο στόχο της εξασφάλισης ενός ευρωπαϊκού εισιτήριου, την Ένωση «καίει» αυτή τη στιγμή και το θέμα του προπονητή, που είναι φυσικά το σημαντικότερο στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Ο Φερνάντο Σάντος αποτελεί τον διακαή πόθο των «κιτρινόμαυρων» και του Δημήτρη Μελισσανίδη συγκεκριμένα, αποτελώντας απόλυτη προτεραιότητα.

Παρά το γεγονός ότι προτείνονται διαρκώς προπονητές στην ΑΕΚ, όπως σημειώνει η «Live Sport”», στο μυαλό του διοικητικού ηγέτη της Ένωσης βρίσκεται μόνο ο Πορτογάλος τεχνικός κι όλα τα υπόλοιπα μπαίνουν επί του παρόντος στο συρτάρι. Πότε θα βγουν από εκεί; Μονάχα όταν ξεκαθαρίσει το θέμα του έμπειρου τεχνικού, ο οποίος διεκδικεί με την εθνική Πορτογαλίας την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κι εφόσον έχει απαντήσει αρνητικά στην πρόταση της ΑΕΚ.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X