ΑΕΚ: Μετά τον Σάντος αυτός είναι ο προπονητής που θέλουν

ΑΕΚ: Μετά τον Σάντος αυτός είναι ο προπονητής που θέλουν
Photo Credits: INTIME

H ομάδα του Σάντος είναι το μεγάλο φαβορί για το Μουντιάλ και έτσι οι πιθανότητες για να επιστρέψει στην ΑΕΚ είναι σαφώς λιγότερες πια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ψάχνει και ψάχνεται για την επόμενη ημέρα στον πάγκο της.

Η τρέχουσα σεζόν θα τελειώσει με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο και την ελπίδα στον σύλλογο να πάρει το «εισιτήριο» για την Ευρώπη.

Για την επόμενη ο πρώτος στόχος της Ένωσης είναι ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος αυτές τις ημέρες έχει σημαντικές υποχρεώσεις με την Εθνική Πορτογαλίας.

Η Πορτογαλία κέρδισε με 3-1 την Τουρκία και την ίδια ώρα η Ιταλία έχανε στις καθυστερήσεις με 0-1 από τη Βόρεια Μακεδονία. Αποτέλεσμα η Πορτογαλία την Τρίτη να αντιμετωπίσει τη Βόρεια Μακεδονία για την πρόκριση στο Μουντιάλ 2022 του Κατάρ.

Και η ομάδα του Φερνάντο Σάντος είναι αδιαμφισβήτητα το μεγάλο φαβορί. Έτσι, οι πιθανότητες για να επιστρέψει ο Σάντος στην ΑΕΚ είναι σαφώς λιγότερες πια, παρότι είναι «ανοιχτό» ακόμη και αν θα πάει ο Πορτογάλος στο Μουντιάλ 2022.

Διαβάστε περισσότερα στο The Standard

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X