Μπόνιεκ: Δεν υπάρχει θέση για τη Ρωσία στο ποδόσφαιρο

Μπόνιεκ: Δεν υπάρχει θέση για τη Ρωσία στο ποδόσφαιρο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την έκπληξή του, για την αλληλεγγύη που δείχνουν αθλητές στον Βλάντιμιρ Πούτιν, εξέφρασε ο Ζμπίγκνιεφ Μπόνιεκ, ο οποίος ξεκαθάρισε πως, όσο συνεχίζεται η στρατιωτική επιχείρηση των Ρώσων στην Ουκρανία, η Ρωσία δεν έχει θέση στο ποδόσφαιρο.

Μιλώντας στο «Vikonos Web Radio/Tv», ο αντιπρόεδρος της UEFA τόνισε:

«Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει θέση για την Ρωσία. Δεν είναι ένα ευχάριστο θέμα, έχω μείνει έκπληκτος από τους αθλητές που έδειξαν αλληλεγγύη στον Πούτιν.

Όποιος εκπροσωπεί την Ρωσία, μία χώρα που εισβάλλει στην Ουκρανία, σκοτώνει πολίτες και βομβαρδίζει κατοικίες πολιτών, δεν μπορεί να αποτελεί κομμάτι του αθλητισμού.

Στενοχωριέμαι που υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται κάτι το διαφορετικό, σίγουρα κάποια πράγματα είναι περίπλοκα αλλά με ενοχλεί για παράδειγμα που στο τένις υπάρχουν αθλητές από την Ρωσία που συνεχίζουν να αγωνίζονται».

Ο Μπόνιεκ, Πολωνός παλαίμαχος άσος, είπε επίσης πως «οι Ουκρανοί πολίτες βιώνουν τώρα μία δραματική κατάσταση. Στην Πολωνία βοηθάμε χιλιάδες γυναίκες και μικρά παιδιά που ξεφεύγουν από τον πόλεμο, αποχαιρετούν συζύγους και πατέρες που μένουν στην πρώτη γραμμή της μάχη για να πολεμήσουν.

Η κατάσταση είναι μόνο στην αρχή επειδή αργά ή γρήγορα θα σταματήσει ο πόλεμος αφού θα πρέπει να βρεθεί λύση στο υλικοτεχνικό πρόβλημα, ο πολωνικός λαός κάνει τα πάντα».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X