Κίμιχ: Ελεγε ότι ήταν ανεμβολίαστος αλλά είχε κάνει το εμβόλιο

Κίμιχ: Ελεγε ότι ήταν ανεμβολίαστος αλλά είχε κάνει το εμβόλιο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζόσουα Κίμιχ, είχε προκαλέσει ντόρο όταν παραδέχθηκε δημοσίως πως ήταν ανεμβολίαστος. Ωστόσο, αυτό φαίνεται ότι δεν ισχύει καθώς είχε φροντίσει να λάβει τα μέτρα του για τον κορονοϊό.

Ουκ ολίγες φορές, ο Κίμιχ είχε εξηγήσει στους ανθρώπους της Μπάγερν αλλά και σε γερμανικά Μέσα, πως δεν ένιωθε ασφάλεια να κάνει το εμβόλιο, τονίζοντας πάντως πως τηρούσε σχολαστικά όλα τα μέτρα υγιεινής και υποβάλλεται συνεχώς σε τεστ. Πριν από μερικούς μήνες η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα στους πνεύμονες και χρειάστηκε να μείνει εκτός δράσης γι’ αρκετό διάστημα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Bild», ο Κίμιχ είχε ήδη εμβολιαστεί από τον Φεβρουάριο κι ενώ στις 24 Νοεμβρίου είχε κολλήσει. Μάλιστα, στις 9 Δεκεμβρίου η Μπάγερν είχε ανακοινώσει ότι ο Covid-19 του είχε προκαλέσει προβλήματα στους πνεύμονες με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ.

Τελικά, ο 27χρονος Γερμανός μέσος αφού έμεινε εκτός για δύο μήνες, επέστρεψε στις 7 Ιανουαρίου στην αγωνιστική δράση, στον αγώνα με την Γκλάντμπαχ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X