«Βόμβα» στην ΑΕΚ - Πρόταση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Δέδα, απάντησε θετικά!

«Βόμβα» στην ΑΕΚ - Πρόταση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Δέδα, απάντησε θετικά!
Photo Credits: INTIME

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε πρόταση στον Στέφανο Δέδα για να μπει στο προπονητικό της επιτελείο

Σοκ στην ΑΕΚ που χάνει τον Στέφανο Δέδα σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο της σεζόν.

Ο προπονητής της «Βασίλισσας» δέχτηκε μια εκπληκτική προσφορά από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και αφήνει την ΑΕΚ για να ενταχτεί στο προπονητικό επιτελείο της Ρωσικής ομάδας.

Για να πάρουμε τα πράγματα με την σειρά, παρόλα τα θέματα του πολέμου που έχουν προκύψει ο Δημήτρης Ιτούδης, παρέμεινε στην ΤΣΣΚΑ και συνέχισε να προπονεί την ομάδα. Παρόλα αυτά όμως, έχασε τον άμεσο βοηθό του, τον Αντρέα Πιστιόλη που μετά από 8 χρόνια στο πλευρό του αποφάσισε να πάρει την ευκαιρία του ως πρώτος προπονητής και να αναλάβει την Γαλατασαράι.

Ο Δημήτρης Ιτούδης απευθύνθηκε στον Στέφανο Δέδα, κάνοντας του μια δελεαστική προσφορά για να πάρει την θέση του πρώτου βοηθού του και ο προπονητής της ΑΕΚ δεν μπορούσε να πει όχι. Άλλωστε όταν σε καλεί ο καλύτερος Έλληνας προπονητής και μια ομάδα όπως η ΤΣΣΚΑ είναι δύσκολο να αρνηθείς, όσο και αν ο κόουτς Δέδας είχε απορρίψει τουλάχιστον άλλες 5 προτάσεις μέσα στην σεζόν για να παραμείνει στην ΑΕΚ.

Είναι η δεύτερη φορά που η ομάδα της Ρωσίας παίρνει κάποιον από την Ένωση, μετά τον Σαντ-Ρος το 2020 και σίγουρα είναι κάτι θετικό για την φήμη της ΑΕΚ, μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης να παίρνει τον προπονητή της.

Η είδηση έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία στις τάξεις της ομάδας, που δεν είχαν προετοιμαστεί για τέτοιο ενδεχόμενο και τώρα θα πρέπει να αρχίσουν οι διαδικασίες για την ανεύρεση της διάδοχης κατάστασης. Ο Μάκης Αγγελόπουλος ενημερώθηκε για την πρόταση και έδωσε το πράσινο φως για την μετακίνηση του Δέδα στην Ρωσία.

Ο Στέφανος Δέδας έκατσε στον πάγκο της ΑΕΚ για 27 παιχνίδια με ρεκόρ 11 νίκες και 16 ήττες.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X