«Αποφασισμένος να παίξει στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ ο Κριχόβιακ - Θέλει να αγωνιστεί και στον τελικό για την πρόκριση στο Μουντιάλ με την Πολωνία»

«Αποφασισμένος να παίξει στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ ο Κριχόβιακ - Θέλει να αγωνιστεί και στον τελικό για την πρόκριση στο Μουντιάλ με την Πολωνία»
Photo Credits: INTIME

Οσα αναφέρει πολωνικό δημοσίευμα για τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ και την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τεράστιο ενδιαφέρον έχει προκαλέσει στην Πολωνία η μεταγραφή του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ στην ΑΕΚ, με τον ποδοσφαιριστή να εμφανίζεται αποφασισμένος να αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ για να είναι έτοιμος για τον τελικό πρόκρισης με την Πολωνία για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της πολωνικής ιστοσελίδας, onet.pl, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ δεν χάνει χρόνο και αμέσως ξεκίνησε την δουλειά στην ΑΕΚ Αθηνών, στην οποία μετακόμισε από την Κράσνονταρ. Ο Πολωνός δίνει μάχη για να είναι έτοιμος για τον τελικό των πλέι οφ για την πρόκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ ενημέρωσε μέσω των social media πως ο Κριχόβιακ ξεκίνησε ήδη προπονήσεις, ανεβάζοντας και φωτογραφίες.

Ο Κριχόβιακ προετοιμάζεται για να κάνει το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ Αθηνών σε αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης την Κυριακή 20 Μαρτίου. Ο Πολωνός είναι ακόμα πιο αποφασισμένος, γιατί πιστεύει ότι αν δεν αγωνιστεί σε αυτό το ματς, δεν θα μπορέσει να παίξει και να βοηθήσει την εθνική Πολωνίας στον τελικό αγώνα των πλέι οφ για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X