Γη και ύδωρ στα πόδια του Χάαλαντ

«Χρυσάφι» της Ντόρτμουντ στον Χάαλαντ για τον κρατήσει
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εξαιρετικά δύσκολο φαντάζει το να παραμείνει και τη νέα σεζόν στην Ντόρτμουντ ο Έρλινγκ Χαάλαντ αφού δέχεται το στενό μαρκάρισμα τεσσάρων ομάδων.

Μάντσεστερ Σίτι, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, ενώ και η Παρί Σεν Ζερμέν παρακολουθεί τις εξελίξεις σε συνδυασμό με την υπόθεση του Εμπαπέ.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι καταθέτουν τις δικές του προτάσεις οι οποίες συνεχώς και ανεβάζουν τον τελικό λογαριασμό. Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της Dailymail σύμφωνα με το οποίο η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στο Νησί.

Ας πάρουμε όμως τα δεδομένα από την αρχή. Στο συμβόλαιο του Νορβηγού με την Ντόρτμουντ υπάρχει ρήτρα αγοράς και όποιος θέλει να τον αποκτήσει θα πρέπει να πληρώσει εβδομήντα εκατομμύρια ευρώ.

Την ίδια ώρα ο μάνατζερ του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, αλλά και ο πατέρας του, αξιώνουν συνολικά ένα ποσό που αγγίζει τα σαράντα εκατομμύρια ευρώ για να συναινέσουν στην οποιαδήποτε συμφωνία.

Φυσικά, ο λογαριασμός δεν τελειώνει εδώ αφού θα πρέπει να προσθέσουμε και το ποσό που θα λαμβάνει κάθε χρόνο ο Χαάλαντ. Εδώ θα επιστρέψουμε στο δημοσίευμα της Dailymail η οποία αποκαλύπτει ότι η πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι αφορά συμβόλαιο το οποίο θα αποφέρει περίπου 28 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στο Νορβηγό χωρίς να υπολογίζονται μέσα μπόνους.

Κάπως έτσι γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το συνολικό ύψος της επένδυσης για όποια ομάδα αποσπάσει το τελικό “ναι” του Χαάλαντ θα ξεπεράσει τα 250 εκατομμύρια αφού όλα τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο ότι ο Ραϊόλα συζητά για τον πελάτη του συμβόλαιο 4-5 ετών.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X