Ο Μανούχος έδωσε όσα... πέναλτι χρειαζόταν ο Ολυμπιακός, νίκη στο φινάλε νίκη με 2-1 επί του Αρη

Ολυμπιακός-Αρης: Το… VAR δούλεψε για τον ΟΣΦΠ, πήρε πέναλτι ενώ είχε προηγηθεί φάουλ, αλλά το έχασε ο Ελ Αραμπί! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τα... γνωστά έγιναν σε ακόμη ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού, όπου οι πειραιώτες είχαν όσα «δώρα» ήθελαν για να κερδίσουν με το ζόρι τον Αρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μανούχος και Καραντώνης χάρισαν ακόμη μία νίκη στον Ολυμπιακό, ο οποίος επικράτησε του Αρη με 2-1.

Πρεμιέρα με το δεξί στη φετινή διαδικασία των πλέι-οφ για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, η οποία χρειάστηκε… αρκετό σπρώξιμο.

Αρχικά, στο 37ο λεπτό, ο Ροντρίγκες κοντρόλαρε την μπάλα στα αριστερά της περιοχής, γύρισε το σώμα του, ο Γκάνεα έβαλε το πόδι του και ανέτρεψε τον παίκτη του Ολυμπιακού.

Ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι, με τον Άρη να έχει δικαιολογημένα παράπονα για φάουλ στην αρχή της φάσης και τον διαιτητή της αναμέτρησης να… κλείνει τα μάτια

Βέβαια, στη συνέχεια αποδόθηκε δικαιοσύνη, από τη στιγμή που ο Μαροκινός φορ αστόχησε.

Παρά την ψυχρολουσία του χαμένου πέναλτι, οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν στιγμές πριν την ανάπαυλα να μπουν μπροστά στο σκορ.

Στο 45′ λοιπόν σε εκτέλεση κόρνερ του Καρβάλιο, οι παίκτες του Άρη δεν πήδηξαν σωστά για κεφαλιά και Σισέ έκανε το 1-0.

Ο Αρης αντέδρασε στο 2ο μέρος και έφερε το ματς στα ίσια, όταν στο 61ο λεπτό ο Εντιαγέ νίκησε σε τετ α τετ τον Βάτσλικ, έπειτα από ωραία ασίστ του Καμαρά.

Ενώ λοιπόν όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα μείνει στο 1-1, ο Μανούχος είδε πέναλτι από το πουθενά, για κράτημα του Φαμπιάνο στον Σισέ.

Ο Καραντώνης που ήταν στο VAR δεν παρενέβη, ο Ελ Αραμπί το εκτέλεσε και οι πειραιώτες μπήκαν μπροστά στο σκορ 1 λεπτό πριν τη συμπολήρωση των 90′.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X