Χάμιλτον: «Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σε θέση να διεκδικούμε νίκες»

Χάμιλτον: «Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σε θέση να διεκδικούμε νίκες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η απόδοση της Mercedes W13 δεν είναι η επιθυμητή στις δοκιμές, κάτι που έχει προβληματίσει άπαντες, με τον Λιούις Χάμιλτον να τονίζει πως αυτή τη στιγμή το μονοθέσιο δεν μπορεί να διεκδικήσει νίκες
Ο 37χρονος πιλότος της Μερτσέντες τόνισε: «Προφανώς είναι λίγο νωρίς να κάνουμε τέτοιου είδους σκέψεις. Αλλά προς στιγμήν, δεν νομίζω ότι θα είμαστε σε θέση να διεκδικούμε νίκες. Όμως, το αυτοκίνητό μας έχει τη δυναμική να φτάσουμε σε αυτές. Πρέπει μόνο να καταφέρουμε να τη φέρουμε στην επιφάνεια και να λύσουμε ορισμένα από τα προβλήματα, και πάνω σε αυτό δουλεύουμε. Όλοι κάνουν εκπληκτική δουλειά πίσω στο εργοστάσιο, δουλεύουν όσο πιο σκληρά μπορούν. Αλλά έχουμε ορισμένα εμπόδια που πρέπει να υπερπηδήσουμε.

Προφανώς την επόμενη εβδομάδα θα μας δοθεί μια πιο ξεκάθαρη εικόνα της ταχύτητάς μας. Αλλά νομίζω ότι ίσως ο κόσμος να εκπλαγεί. Όλοι λένε για εμάς ότι παρουσιάζουμε μια μετριοπαθή εικόνα για τους εαυτούς μας, αλλά είναι λίγο διαφορετικά φέτος. Νομίζω ότι έχουμε πολύ μεγάλες προκλήσεις μπροστά μας, οι οποίες δεν αναστρέφονται μέσα σε μία εβδομάδα. Νομίζω ότι θα μας πάρουν λίγο περισσότερο χρόνο. Αλλά, από όσα μου λένε, έχουμε ένα σεβαστό ποσοστό ταχύτητας για να ανακαλύψουμε».

Την δική του οπτική για το πιο σημαντικό πρόβλημα που έχει να επιλύσει η Μερτσέντες έδωσε ο Τζορτζ Ράσελ. «Ήταν πολύ παραγωγικές δοκιμές, αλλά και πολύ ενδιαφέρουσες την ίδια στιγμή. Είναι ξεκάθαρο ότι πολλές ομάδες αντιμετωπίζουμε προβλήματα με τις αναπηδήσεις, και προσπαθούμε να τα αντιμετωπίσουμε για να είμαι ειλικρινής. Πιστεύω ότι ολοκληρώσαμε το πρόγραμμά μας, δεν είχαμε θέματα αξιοπιστίας, οπότε από αυτή την άποψη ήταν θετικές οι δοκιμές.

Εξαρτάται πόσο πολύ πιέζεις το αυτοκίνητο. Προσπαθούμε να αντλήσουμε όσο απόδοση μπορούμε από αυτό και να δοκιμάζουμε αυτά τα όρια. Αλλά αναπηδά πολύ! Και δεν μας επιτρέπει να το φέρουμε στο ‘παράθυρο’ λειτουργίας του. Από το κόκπιτ δεν είναι και ό,τι πιο άνετο, αλλά δεν με νοιάζει η άνεση αν υπάρχει η ταχύτητα.

Προς στιγμήν, η ταχύτητα δεν υπάρχει – οπότε φαίνεται να είμαστε ένα βήμα πίσω από τους αντιπάλους μας. Η ομάδα δούλεψε απίστευτα σκληρά για να βρει λύσεις για αυτό, αλλά ακόμα δεν έχουμε βρει καμία. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα καταφέρουμε να τη βρούμε ενόψει της επόμενης εβδομάδας, ή αργότερα στη σεζόν.

Αυτό είναι ένα μακροχρόνιο παιχνίδι. Πιστεύω ότι όντως η ταχύτητα υπάρχει, κάπου, και πρέπει απλά να τη βρούμε Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε από τώρα μέχρι τον πρώτο αγώνα για να καταλάβουμε τα προβλήματα διότι, σε όλες τις συνθήκες, η Red Bull και η Ferrari δείχνουν να είναι ένα βήμα μπροστά από εμάς».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X