Σεφτσένκο: «Συγγενείς μου έχουν εγκλωβιστεί στην Ουκρανία, έχουν καταστραφεί τα πάντα»

Σεφτσένκο: «Συγγενείς μου έχουν εγκλωβιστεί στην Ουκρανία, έχουν καταστραφεί τα πάντα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αντρέι Σεφτσένκο περιέγραψε τη σπαρακτική καταστροφή στην Ουκρανία ως αποτέλεσμα του πολέμου, τονίζοντας ότι συγγενικά του πρόσωπα παραμένουν εγκλωβισμένα στη χώρα.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία μαίνεται αδυσώπητος γι’ ακόμη μία μέρα, μετά από την ρωσική στρατιωτική εισβολή στα εδάφη της γειτονικής της χώρας και ο Αντρέι Σεφτσένκο δεν έχει ακόμα συνειδητοποιήσει αυτό το κακό που έχει βρει την πατρίδα του και τους συμπατριώτες του.

Μιλώντας στο Sky Sports, ο θρύλος της Μίλαν περιέγραψε την καταστροφή που προκλήθηκε από τη ρωσική πολεμική προσπάθεια και τον κίνδυνο για τη μητέρα και την αδερφή του.

«Έγιναν πολλές μάχες. Η μητέρα μου και η αδερφή μου φιλοξένησαν κάποιους ανθρώπους που μετακόμισαν μαζί τους γιατί ήταν σε τρομερές συνθήκες. Στην Μπούχα δεν υπάρχει φαγητό, ούτε ρεύμα. Είναι φίλοι της αδερφής μου και έμεναν σε ένα υπόγειο εδώ και πέντε μέρες.

Υπήρξαν τρομεροί βομβαρδισμοί σε αυτήν την περιοχή. Η Μπούχα και οι γειτονικές πόλεις Ίρπιν και Χόστομελ έχουν καταστραφεί εντελώς. Δεν έχουν απομείνει κτίρια. Καταστράφηκαν τα πάντα. Πήγαινα στο Μπούχα για να προπονηθώ όταν ήμουν νέος. Είναι τρομερό.

Δέχθηκαν επίθεση από Ρώσους στρατιώτες. Αν η μητέρα μου και η αδερφή μου προσπαθούσαν να φύγουν, νομίζω ότι θα ήταν πιο επικίνδυνο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην Ουκρανός προπονητής της Τζένοα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X