Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει, που χρειάζονται αλυσίδες

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει, που χρειάζονται αλυσίδες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με σφοδρότητα πλήττει τη χώρα η κακοκαιρία «Φίλιππος», με κύρια χαρακτηριστικά το τσουχτερό κρύο και τα χιόνια.

Στην Αττική οι χιονοπτώσεις αναμένεται να ενταθούν και να είναι κατά τόπους έντονες μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μηδέν έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Τα σχολεία στη βόρεια και ανατολική Αττική σήμερα θα μείνουν κλειστά, ενώ η τροχαία έχει επιβάλει διακοπές κυκλοφορίας σε σημεία όπου υπάρχει έντονη χιονόπτωση ή η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο με αλυσίδες.

Αναλυτικότερα:

Έκλεισε πριν από λίγο η Εθνική Οδός από το ύψος των Οινοφύτων έως και τη Γέφυρα Καλυφτάκη. Η κυκλοφορία έως τώρα διεξαγόταν μόνο με αλυσίδες.

Μόνο με αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας από τα διόδια των Αφιδνών και πάνω, καθώς και σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας.

Έχει επίσης διακοπεί η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων στην Αττική Οδό, την Δυτική Περιφερειακή Λεωφόρο Υμηττού, την Περιφερειακή Αιγάλεω και σε τμήματα της Αθηνών-Λαμίας.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X