Ρεμπρόφ: «Θα επιστρέψω στην Ουκρανία για να πολεμήσω»

Ρεμπρόφ: «Θα επιστρέψω στην Ουκρανία για να πολεμήσω»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έτοιμος να γυρίσει στην Ουκρανία και να πολεμήσει τους Ρώσους δηλώνει ο Σεργκέι Ρεμπρόφ, το όνομα του οποίου ακούστηκε και για τον πάγκο της ΑΕΚ.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα του «Independent», τόνισε πως δεν μπορεί να σκέφτεται το ποδόσφαιρο αυτές τις δύσκολες ώρες, ενώ κατέστησε σαφές ότι με το που μπορέσει, θα επιστρέψει στη χώρα του για να πάρει ένα όπλο και να πολεμήσει.

«Έχω μιλήσει με δημοσιογράφους σε όλο τον κόσμο και θέλω να ξέρουν όλοι τι συμβαίνει, τώρα δεν μπορώ να σκέφτομαι το ποδόσφαιρο, πρέπει όλοι να έχουμε στο μυαλό μας την υπεράσπιση της χώρας μας», υποστήριξε ο Ρεμπρόφ.

«Εγώ είμαι υπερήφανος για τους ανθρώπους, για τους στρατιώτες που μάχονται. Έχω μία δουλειά εδώ, αλλά με το που τελειώσει η σεζόν, θα επιστρέψω σπίτι, στους ανθρώπους μου», επισήμανε.

«Θα παλέψω, θα πάρω ένα όπλο για να έχω στο χέρι. Και θα επιβιώσουμε, δεν βλέπω πιθανό τον οποιοδήποτε συμβιβασμό με τον Πούτιν»,κατέληξε.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X