Λέμος: «Η επιτυχία γεννιέται από την θέληση να ξεπερνάς τα εμπόδια»

Λέμος: «Η επιτυχία γεννιέται από την θέληση να ξεπερνάς τα εμπόδια»
Photo Credits: INTIME

Το μήνυμα του Πάτρικ Λέμος για την φετινή πορεία της ΑΕΚ στο EHF European League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε για φέτος τις υποχρεώσεις της στην Ευρώπη κρατώντας από την παρθενική της παρουσία στο EHF European League πολλά θετικά στοιχεία και οφέλη.

Η πρόκριση κρίθηκε ουσιαστικά στις λεπτομέρειες με την ΑΕΚ να κερδίζει το χειροκρότημα αλλά και τον σεβασμό όλων με την παρουσία της στην φετινή διοργάνωση. Ουσιαστικά ο όμιλος της ΑΕΚ ήταν και ο μοναδικός που ήταν ανοιχτός μέχρι την τελευταία αγωνιστική και σε αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο οι μεγάλες νίκες που έκανε η ομάδα απέναντι σε Νιμ και Σπόρτινγκ. Ο Πάτρικ Λέμος που αγωνίστηκε την Τρίτη χωρίς να είναι απόλυτα έτοιμος μετά τον τραυματισμό του σχολίασε την φετινή παρουσία της ομάδας γράφοντας χαρακτηριστικά: «Η επιτυχία γεννιέται από θέληση, αποφασιστικότητα και επιμονή για να φτάσεις σε έναν στόχο. Ακόμα και αν δεν φτάσουν στο στόχο, όσοι αναζητούν και ξεπερνούν εμπόδια, θα κάνουν τουλάχιστον αξιοθαύμαστα πράγματα».

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X