Πόλεμος στην Ουκρανία: Πήρε τα όπλα παλαίμαχος άσος της Αρσεναλ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Πήρε τα όπλα παλαίμαχος άσος της Αρσεναλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμη ένας Ουκρανός αθλητής ή πρώην αθλητής πήρε τα όπλα.

Ο λόγος για τον άλλοτε άσο της Άρσεναλ και πρωταθλητή της Premier League με τους Λονδρέζους, Όλεγκ Λούζνι, ο οποίος σε συνέντευξή του στη Mirror περιέγραψε την κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η πατρίδα του μετά τη ρωσική εισβολή.

«Όπως όλοι οι Ουκρανοί που υπερασπίζονται την πατρίδα μας, έτσι κι εγώ» είπε μεταξύ άλλων ο Λούζνι και πρόσθεσε: «Η κατάσταση είναι πολύ τεταμένη, οι σειρήνες ηχούν τρεις ή τέσσερις φορές την ημέρα, ακόμη και τη νύχτα. Οι άνθρωποι πρέπει να τρέχουν μανιωδώς σε καταφύγια, ακόμη και γυναίκες με μικρά παιδιά, που δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει. Είναι τρομοκρατημένοι, ολόκληρες πόλεις και ολόκληρα χωριά βομβαρδίζονται και καταστρέφονται, οι άνθρωποι στερούνται φυσικού αερίου, ρεύματος, νερού και τροφής».

Ο 53χρονος, πλέον, Όλεγκ Λούζνι δεν έμεινε μόνο σ’ αυτά. Σχολίασε και τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στους Ρώσους αθλητές. «Είμαι απόλυτα σύμφωνος, υποστηρίζω όλες τις κυρώσεις», υποστήριξε.

Καταλήγοντας υπογράμμισε ότι «οι άνθρωποι που ασχολούνται με τον αθλητισμό είναι μέρος ενός έθνους. Και όταν το έθνος εκλέγει τον πρόεδρο, φέρει επίσης ευθύνη για τις ενέργειες του εκλεγμένου προέδρου. Εάν σιωπήσουν, σημαίνει υποστηρίζουν αυτό που συμβαίνει: την εισβολή σε μια ειρηνική χώρα».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X