Δένδιας: Επιβεβαίωσε το χτύπημα στο προξενείο της Ελλάδας στη Μαριούπολη

Αυστηρό μήνυμα Δένδια στην Άγκυρα (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας επιβεβαίωσε το χτύπημα στο κτήριο όπου βρίσκεται το γενικό προξενείο της Ελλάδας.

Ζήτησε από τις ουκρανικές αρχές να εξασφαλιστεί η ασφάλεια του προσωπικού του προξενείου.

Το κτήριο του ΟΑΣΕ που βρίσκεται το προξενείο δεν θεωρείται πλέον ασφαλές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο πρόξενος της Ελλάδας είναι μέχρι στιγμής ασφαλής,καλά στην υγεία του και βρίσκεται σε καταφύγιο.

Υπενθυμίζεται πως στις 28 Φεβρουαρίου αποφαίστηκε από το υπουργείο Εξωτερικών η προσωρινή μεταφορά του Γενικού Προξενείου σε άλλο κτίριο εντός της πόλης. Συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις στις οποίες στεγαζόταν μέχρι πριν από λίγες ημέρες η Ειδική Αποστολή Επιτήρησης του ΟΑΣΕ, η οποία έχει αποχωρήσει. Η μεταφορά τότε είχε ολοκληρωθεί επιτυχώς.

Νωρίτερα, το δημοτικό συμβούλιο της Μαριούπολης στην Ουκρανία ανακοίνωσε ότι θα ξεκινούσε σήμερα στις 12:00 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) νέα επιχείρηση για την απομάκρυνση των αμάχων από την πόλη.

Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι προσπάθειες εκκένωσης της πόλης έπεσαν για μια ακόμη φορά στο κενό, μιας και εκρήξεις όλων ακούγονται στα περίχωρα αλλά και ριπές πυροβολικού ακόμα και μέσα στο αστικό ιστό.

Πηγή: newsbomb

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X