Εκτός αποστολής από το ντέρμπι με την Σίτι άφησε τον Ρονάλντο ο Ρανκνιγκ

Αμφίβολος επειδή τραυματίστηκε στον πανηγυρισμό ο Κριστιάνο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ντέρμπι του Μάντσεστερ ανάμεσα στην Σίτι και την Γιουνάιτεντ είναι αυτό, το οποίο ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι «πολίτες» του Πεπ Γκουαρντιόλα θέλουν το τρίποντο, προκειμένου να αυξήσουν ξανά την διαφορά τους από την δεύτερη της βαθμολογίας Λίβερπουλ, ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» του Ραλφ Ράνγκνικ θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και να μειώσει την διαφορά από την τρίτη της βαθμολογίας Τσέλσι.

Ωστόσο στην προσπάθεια της αυτή, η Γιουνάιτεντ δεν θα έχει στην διάθεση της τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει τόσο η «Manchester Evening News», όσο και η ιταλική «Gazzetta dello Sport», ο λόγος που ο Πορτογάλος αστέρας έμεινε εκτός από τον Γερμανό προπονητή έχει να κάνει με λόγους τακτικής, ενώ εκτός από τον ίδιο εκτός έμειναν ακόμη και οι Λου Σο, Ραφαέλ Βαράν και Έντισον Καβάνι.

Οι σχέσεις πάντως ανάμεσα στον Ράνγκνικ και τον Ρονάλντο δεν είναι και οι καλύτερες τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς έχουν διαρρεύσει φήμες για αλλεπάλληλες διαφωνίες μεταξύ των δύο αντρών στα αποδυτήρια των «κόκκινων διαβόλων».

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X