Οπαδοί της Τσέλσι φώναζαν Αμπράμοβιτς τη στιγμή του χειροκροτήματος για την Ουκρανία – Τους έκραξε ο Τούχελ (VIDEO)

Οπαδοί της Τσέλσι φώναζαν Αμπράμοβιτς τη στιγμή του χειροκροτήματος για την Ουκρανία – Τους έκραξε ο Τούχελ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Σάββατο, στο Turf Moor πριν από το Μπέρνλι-Τσέλσι, την ώρα που υπήρχαν χειροκροτήματα για τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία από το κοινό, οι οπαδοί της Τσέλσι δεν σεβάστηκαν το ενός λεπτού χειροκρότημα, που ήταν αφιερωμένο για τους δοκιμαζόμενους Ουκρανούς, και φώναξαν ρυθμικά το όνομα του Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Ακολούθησαν αποδοκιμασίες, από τους οπαδούς της Μπέρνλι, ενώ, ούτε ο Τόμας Τούχελ δεν έκρυψε την ενόχλησή του, μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Γερμανός προπονητής αναφέρθηκε στο συμβάν, λέγοντας το εξής:

«Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να φωνάξουμε αυτό το σύνθημα. Όταν δείχνουμε αλληλεγγύη, δείχνουμε αλληλεγγύη όλοι μαζί. Γονατίζουμε όλοι μαζί, εάν ένα άτομο από το σύλλογό μας πεθάνει, δείχνουμε σεβασμό. Δεν είναι η στιγμή για να δίνουμε άλλα μηνύματα.

«Το κάνουμε αυτό λόγω του συλλόγου που εκπροσωπούμε. Δείχνουμε σεβασμό και χρειάζεται να το τηρούν οι οπαδοί μας. Το κάνουμε για τους ανθρώπους στην Ουκρανία και δεν υπάρχει άλλη γνώμη για αυτό. Έχουν τη σκέψη μας και την υποστήριξή μας και θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι σε αυτό ως σύλλογο».


AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X