European Super League: Επιστρέφει ως ανοιχτή Λίγκα χωρίς μόνιμα μέλη

European Super League: Επιστρέφει ως ανοιχτή Λίγκα χωρίς μόνιμα μέλη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κόντρα της UEFA με τους αποστάτες της European Super League η οποία ξέσπασε στις αρχές του 2021 βρήκε νικήτρια την πρώτη και έτρεψε σε άτακτη φυγή τους δεύτερους, όμως φαίνεται πως η διαμάχη δεν έχει τελειώσει αλλά περιλαμβάνει αρκετά ακόμα κεφάλαια.

Οι Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ ήταν οι τρεις μοναδικές ομάδες που δεν είχαν δείξει μεταμέλεια για τη στάση τους όπως έκαναν αντίθετα πολλά από τα ιδρυτικά μέλη της ESL και όλα δείχνουν πως είναι θέμα χρόνου, να προβάλλουν το νέο στρατηγικό πλάνο τους για το παρόν και το μέλλον του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου σε συλλογικό επίπεδο.

Εν αναμονή μάλιστα ενός αναθεωρημένου πρότζεκτ που θα παρουσιαστεί από τον Αντρέα Ανιέλι, οι άνθρωποι της ESL -που εναντιώνονται με την UEFA και επιθυμούν μία άλλη διοργάνωση από αυτή που υπάρχει τώρα με την ονομασία Champions League- έκαναν γνωστές τις θέσεις τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αυτό το έκαναν μέσω μίας δισέλιδης επιστολής όπου ξεκαθαρίζουν κατηγορηματικά πως έχουν αποκλείσει το σχέδιο των “μόνιμων μελών”, που είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων έναν χρόνο πριν, και πως θα είναι μία ανοιχτή ποδοσφαιρική Λίγκα, που θα έχει μάλιστα ως πρόθεση να μειώσει τον αριθμο των αγώνων για να δώσει περισσότερο χρόνο στους παίκτες να παίρνουν ανάσες.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι 10 ομάδες που ενδέχεται να ανακοινώσουν άμεσα την επιστροφή τους στους κόλπους του European Super League είναι οι εξής: Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Λίβερπουλ, Ίντερ, Μίλαν και Γιουβέντους.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X