Ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Φυλής στον Μάκη Αγγελόπουλο (ΦΩΤΟ)

Ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Φυλής στον Μάκη Αγγελόπουλο (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Χρήστος Παππούς ευχαρίστησε τον Μάκη Αγγελόπουλο για την διεξαγωγή του αγώνα της Εθνικής στα Λιόσια.

Ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς έστειλε ευχαριστήριο επιστολή στον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλος για την βοήθεια του στην διεξαγωγή του αγώνα Ελλάδας-Τουρκίας στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Είναι γνωστό ότι υπάρχει καλή συνεργασία ανάμεσα στις 2 πλευρές για αυτό και ο Δήμαρχος Φυλής ζήτησε από τον Αγγελόπουλο να βοηθήσει ώστε το κλειστό των Άνω Λιοσίων να γίνει μόνιμη έδρα της Εθνικής ομάδας.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ:

«Η συνεργασία ΑΕK ΒC και Δήμου Φυλής διαρκής και σταθερή, με το «Σπίτι» μας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Ο αξιότιμος Δήμαρχος της πόλης, Χρήστος Παππούς, απέστειλε σήμερα (01/03) ευχαριστήριο επιστολή προς τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ ΒC, Μάκη Αγγελόπουλο, «για τη βοήθειά του στη διοργάνωση του αγώνα μεταξύ  Ελλάδος και Τουρκίας», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Με την επιστολή ο κ. Παππούς ζητεί, επίσης, από τον κο Αγγελόπουλο όπως στηρίξει το αίτημά του «να αποτελέσει ο Δήμος Φυλής την έδρα της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ».

Και καταλήγει: «Προχωράμε μαζί, ώστε με την Εθνική και την ΑΕΚ να κάνουμε το Δήμο μας μπασκετική πρωτεύουσα της Ελλάδας». (φωτό, Δήμος Φυλής)»

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το περιεχόμενο της επιστολής:

“Ευχαριστώ το διοικητικό ηγέτη της μπασκετικής ΑΕΚ και φίλο μου Μάκη Αγγελόπουλο για τη βοήθειά του στη διοργάνωση του αγώνα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων. Είμαι βέβαιος ότι θα στηρίξει και το αίτημά μου να αποτελέσει ο Δήμος Φυλής την έδρα της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ. Προχωράμε μαζί, ώστε με την Εθνική και την ΑΕΚ να κάνουμε το Δήμο μας μπασκετική πρωτεύουσα της Ελλάδας”, τονίζει ο Δήμαρχος Φυλής.

Ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Φυλής στον Μάκη Αγγελόπουλο (ΦΩΤΟ)

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X