Bild: «Η UEFA θα ακυρώσει τα ματς της Λειψίας με την Σπαρτάκ στέλνοντας στους 8 του Europa τη γερμανική ομάδα»

Champions League: Μεγάλη πρόκριση της Λειψίας στα ημιτελικά -«Πέταξε» εκτός την Ατλέτικο (2-1)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πόλεμος στην Ουκρανία μετά την απόφαση του Βλαντιμίρ Πούτιν να εισβάλλει η Ρωσία στη γειτονική χώρα έχει προκαλέσει σεισμικές δονήσεις σε όλη την υφήλιο, με τους εκπροσώπους της Ρωσίας σε αθλητικό επίπεδο να είναι πλέον στα σχοινιά.

Πολλές είναι ήδη οι εθνικές ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες ευρωπαϊκών χωρών που έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να αγωνιστούν απέναντι στην Ρωσία ενώ όλα δείχνουν πως σε εξαιρετικά δεινή θέση είναι και η μοναδική εκπρόσωπος πλέον της Ρωσίας στα Κύπελλα Ευρώπης τη φετινή σεζόν, Σπαρτάκ Μόσχας.

Οι Μοσχοβίτες πήραν το εισιτήριο για τους 16 του Europa League ως πρώτοι από τη φάση των ομίλων και έχουν κληρωθεί να αναμετρηθούν με την Λειψία με φόντο τα προημιτελικά, όμως τα τελευταία ρεπορτάζ τούς θέτουν νοκ-άουτ.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η γερμανική Bild:

Η «UEFA θα ακυρώσει εντός της ημέρας τα παιχνίδια της Λειψίας με την Σπαρτάκ και δεν θα πάρει τη θέση των Μοσχοβιτών κάποια άλλη ομάδα, με το σύλλογο της Bundesliga να πρέπει να θεωρείται πως βρίσκεται ήδη στην προημιτελική φάση».

«Συνεχίζουμε να είμαστε σε στενή επαφή με τις ομοσπονδίες και έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην UEFA και στην απόφασή τους. Υποθέτουμε ότι οι αγώνες θα ακυρωθούν», δήλωσε στο γερμανικό μέσο ο ιδιοκτήτης της Λειψίας, Όλιβερ Μίντζλαφ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X