Τζηράς: «Τα κομβικά ματς έχουν σημασία»

Εικόνες από το ΠΑΟΚ- ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο εξτρέμ της ΑΕΚ για την αγωνιστική άνοδο της ομάδας και τα κρίσιμα ματς που ακολουθούν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 30χρονος εξτρέμ της ΑΕΚ, Δημήτρης Τζηράς, μίλησε στον Over FΜ για την φετινή πορεία της «Ένωσης» σε Ελλάδα και Ευρώπη αλλά και τους στόχους

Ο παίκτης της ΑΕΚ, μίλησε για την αγωνιστική άνοδο της ομάδας, τις διοργανώσεις και τους στόχους για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και την Εθνική Ελλάδος.

Αναλυτικά, είπε τα εξής:

Όσον αφορά στην χθεσινή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ: «Πετύχαμε μία πολύ καλή νίκη χθες. Πιστεύω κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Η ομάδα παρουσιάστηκε πολύ καλή θα έλεγα, παρότι ήταν κοντά το σκορ σε ορισμένα σημεία. Η ομάδα έδειξε πίστη και έφτασε στη νίκη».

Για την παρουσία της ομάδας και την αγωνιστική άνοδο: «Θα συμφωνήσω σε αυτό. Η ομάδα όσο πλησιάζει στα σημαντικά παιχνίδια, δείχνει να συσπειρώνεται και να παίζει καλύτερα. Παρόλο που κερδίσαμε στην Πυλαία, ήταν δύσκολο ματς. Όμως πιστεύω πως διαχειριζόμαστε καλά αυτό το μομέντουμ που έχουμε. Μέχρι να ετοιμαστούμε πλήρως για την συνέχεια. Η νίκη επί της Νιμ, ήταν τεράστιο ψυχολογικό ανέβασμα, εν όψει της συνέχειας».

Για την αγωνιστική… κοιλιά της ομάδας και πως το ξεπερνάει η ομάδα: «Τα κομβικά ματς είναι αυτά που έχουν σημασία. Σε μία πιθανή κατάκτηση του Κυπέλλου από την ομάδα μου, κανείς δεν θα θυμάται τι έγινε πριν. Είναι καθαρά θέμα σημαντικότητας των παιχνιδιών. Φυσικά, αυτό με την Ευρώπη, μας έχει δώσει μία άλλη ψυχολογία. Ήταν δύσκολο να διαχειριστούμε το Τρίτη αγώνα Ευρώπη και Σάββατο Πρωτάθλημα. Μαζί με τις προσθαφαιρέσεις των ξένων, ήταν δύσκολο το έργο μας. Πιστεύω τώρα είμαστε σε καλό μονοπάτι».

Για την Ευρώπη και την συνέχεια με την Σπόρτινγκ:

«Αυτή την σεζόν αν μας έλεγαν πως θα διεκδικούμε την πρόκριση τις τελευταίες αγωνιστικές, δεν θα το πιστεύαμε. Στον όμιλο που βρισκόμαστε υπάρχουν υψηλότερα μπάτζετ από εμάς. Οι δύο νίκες στην αρχή, έφεραν πολύ υψηλές προσδοκίες, αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Πρέπει να ξέρουμε το επίπεδο μας. Πιστεύω έχουμε ανταποκριθεί πολύ καλά μέχρι στιγμής. Όσον αφορά στο ματς με την Σπόρτινγκ, εμείς ως ΑΕΚ, θα διεκδικήσουμε την πρόκριση στα ίσα, μέσα στην έδρα μας. Πιστεύω θα έχουμε μία καλή απόδοση και θα διεκδικήσουμε αυτό που πρέπει, μέχρι το τέλος».

Για τις εγχώριες διοργανώσεις: «Τα ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό είναι πάντα ιδιαίτερα. Το Κύπελλο Ελλάδος είναι στόχος για εμάς. Εφόσον περάσουμε τον Δούκα θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως είναι ένα ματς μεγάλης κομβικής σημασίας, όχι μόνο για το Κύπελλο αλλά και για τις ερχόμενες διασταυρώσεις των δύο ομάδων. Η ομάδα θα είναι έτοιμη για αυτό το ενδεχόμενο παιχνίδι και θα είναι κρίσιμο για την συνέχεια».

Για την Εθνική ομάδα: «Εντάξει βάσει κλήρωσης, πιστεύω ήταν ευνοϊκή. Στο χάντμπολ έχουμε ανοδική πορεία και σε εθνικό επίπεδο και με συλλογικό την ΑΕΚ. Πιστεύω είναι καλό σημείο για την Εθνική Ελλάδος. Αναγνωρίζουμε πως είναι μία καλή ομάδα, είμαστε το αουτσάιντερ αλλά θα βάλουμε τα δυνατά ματς. Το γήπεδο της Χαλκίδας, το ξέρουμε πολύ καλά. Είναι καλό για μένα, που το ξέρουμε εμείς στην ΑΕΚ αλλά είναι και κοντά στην Αθήνα για να έρθει στον κόσμο. Μπορεί να γεμίσει. Το μόνο που μπορώ να εγγυηθώ είναι πως θα βάλουμε τα δυνατά μας για την πρόκριση. Έχουμε παλέψει πολύ αυτά τα χρόνια με την Εθνική, ωστόσο πιστεύω είμαστε σε καλό δρόμο για να το πετύχουμε».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X