Με ηγέτη τον Τσιγκρίνσκι ο Ιωνικός σταμάτησε (1-1) τον ΠΑΟΚ των 15 πέναλτι!

Με ηγέτη τον Τσιγκρίνσκι ο Ιωνικός σταμάτησε (1-1) τον ΠΑΟΚ των 15 πέναλτι!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο φορμαρισμένος Ιωνικός με ηγέτη τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας μέσα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ των 15 φετινών πέναλτι (1-1).

Ο Ουκρανός πρώην αμυντικός της ΑΕΚ εμφανίστηκε στο γήπεδο αγκαλιά με την σημαία της Ουκρανίας, σε ένδειξη συμπαράστασης προς την πατρίδα του που δοκιμάζεται από την ρωσική εισβολή.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου προηγήθηκε στο 31ο λεπτό με πέναλτι του Σβάμπ, το οποίο καταλόγισε ο Διαμαντόπουλος χωρίς να παρέμβει καν το VAR σε μια αμφισβητούμενη φάση αλλά η ομάδα της Νίκαιας δεν το έβαλε κάτω και ισοφάρισε στο 55ο λεπτό με τον Τουράμ.

Να σημειωθεί ότι στο γκολ, όλοι οι παίκτες του Ιωνικού έτρεξαν στον πάγκο, περικυκλώνοντας τον Τσιγκρίνσκι που με υψωμένη γροθιά ύψωσε τη σημαία της Ουκρανίας, με λιγοστούς οπαδούς στην Τούμπα να χειροκροτούν.

Εν συνεχεία, οι «κυανόλευκοι» όχι μόνο ήλεγχαν τον ρυθμό χωρίς να απειλούνται, αλλά έχασαν και μεγάλη ευκαιρία στο 70′. Ύστερα από βαθιά μπαλιά, ο Τουράμ βγήκε σε θέση τετ-α-τετ, με τον Πασχαλάκη να βγαίνει καίρια και να διώχνει. Αυτή ήταν και η τελευταία μεγάλη φάση, με το σκορ να μένει ως είχε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X