Διπλωματικό θρίλερ στην Ουκρανία – Διορία Πούτιν σε Ζελένσκι μέχρι τις 16:00 για διαπραγματεύσεις

Διπλωματικό θρίλερ στην Ουκρανία – Διορία Πούτιν σε Ζελένσκι μέχρι τις 16:00 για διαπραγματεύσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αντιπροσωπεία της Ρωσίας είναι στη Λευκορωσία, όπως έχει γίνει γνωστό, καθώς ο Βλαντιμίρ Πούτιν ζήτησε να γίνουν διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία για το τέλος του πολέμου.

Από την άλλη όμως η Ουκρανία και συγκεκριμένα ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι ήταν ξεκάθαρος εξ αρχής πως δεν πρόκειται να δώσει το «παρών» στο Μινσκ, όπου φοβάται για τη σωματική ακεραιότητα της αποστολής του Κιέβου, καθώς θεωρεί και τη Λευκορωσία εχθρό της Ουκρανίας.

Παρά τα όσα έχουν προηγηθεί όμως, ο Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε πως δίνει διορία στην κυβέρνηση της Ουκρανίας μέχρι τις 16:00, να απαντήσει αν θα βρεθεί στη Λευκορωσία για να υπάρξει διαπραγμάτευση μεταξύ των δύο πλευρών.

«Ζήτησαν να παραδώσουμε τα όπλα μας»

Άμεση ήταν όμως η απάντηση της Ουκρανίας, η οποία τονίζει πως δεν πρόκειται να βρεθεί στη Λευκορωσία, όπως έχει πει από την πρώτη στιγμή.

Μάλιστα ο εκπρόσωπος του Ζελένσκι, Σεργκέι Νικιφόροφ, έγραψε στο Facebook:

«Ακούσαμε δηλώσεις ότι μια ρωσική αντιπροσωπεία ήρθε στο Γόμελ για διαπραγματεύσεις. Πρέπει να πούμε ότι εκπρόσωποι της Ουκρανίας δεν θα είναι εκεί.

Αυτό το ενδεχόμενο συζητήθηκε πραγματικά, αλλά την τελευταία στιγμή οι Ρώσοι διαπραγματευτές ζήτησαν από τον ουκρανικό στρατό να καταθέσει πρώτα τα όπλα».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X