Ερικσεν: «Αισθάνομαι πολύ καλά - Έχω τον ίδιο ενθουσιασμό και την ίδια αγάπη που αγγίζω τη μπάλα, όπως και στο παρελθόν»

Ερικσεν: Εκανε ανεπίσημο ντεμπούτο με την Μπρέντφορντ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η καρδιακή προσβολή που υπέστη ο Κρίστιαν Έρικσεν το περασμένο καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Δανίας με την Φινλανδία στο Euro 2020, ήταν μία από τις πιο σοκαριστικές στιγμές της χρονιάς που πέρασε για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με τον Δανό να κάνει όλο τον πλανήτη να προσεύχεται για εκείνον.

Τελικά, όχι μόνο βγήκε νικητής από τη μεγαλύτερη μάχη που χρειάστηκε να δώσει στα 30 χρόνια ζωής του αλλά είναι πλέον έτοιμος να πανηγυρίσει και έναν θρίαμβο, μέσω της επιστροφής του στη δράση σε επαγγελματικό επίπεδο.

Αυτό θα το κάνει μέσω της Μπρέντφορντ που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μαζί του, με τον πρώην μέσο των Άγιαξ, Τότεναμ και Ίντερ να έχει δώσει εξαιρετικά δείγματα γραφής στα δύο φιλικά που πήρε μέρος με τις μέλισσες και να μην κρύβει τον ενθουσιασμό του on camera.

«Αισθάνομαι πολύ καλά. Το ματς με την Σάουθεντ την περασμένη εβδομάδα ήταν ένα δυνατό τεστ αλλά είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Αισθάνομαι πως είμαι σε ένα ωραίο μέρος, κάτι που είναι και το πιο σημαντικό.

Έχω μείνει έκπληκτος από το πώς έχει αντιδράσει το σώμα μου επειδή προπονούμαι σκληρά αλλά δεν περίμενα να είμαι τόσο καλά όσο αισθάνομαι αυτή τη στιγμή», τόνισε ο Έρικσεν στο επίσημο κανάλι της Μπρέντφορντ, μετά από την εκτός έδρας ισοπαλία με την Ρέιντζερς με 2-2 την Δευτέρα, όπου πρωταγωνίστησε για την ομάδα του βγάζοντας ισάριθμες ασίστ από στατικές φάσεις (κόρνερ και φάουλ).

Και συμπλήρωσε με νόημα:

«Έχω τον ίδιο ενθουσιασμό και την ίδια αγάπη που αγγίζω τη μπάλα, όπως και στο παρελθόν. Ήταν κάτι που περίμενα εδώ και μήνες και το να συμμετέχω στις δραστηριότητες της ομάδας είναι κάτι που με ευχαριστεί και με ανακουφίζει».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X