«Γυάλινος» ο Τολισό: Μετράει επτά τραυματισμούς τους τελευταίους 15 μήνες

«Ψήνεται» ανταλλαγή μεταξύ Ίντερ και Μπάγερν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν εξελίσσεται καθόλου καλά η φετινή σεζόν για τον Κορεντίν Τολισό, για τον οποίο η Μπάγερν το 2017 έβγαλε 42 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία της για να τον αποκτήσει από τη Λυών.

Η κατάσταση για τον Γάλλο μέσο είναι δραματική τον τελευταίο ενάμιση χρόνο καθώς έχει απουσιάσει από συνολικά 31 αναμετρήσεις λόγω επτά τραυματισμών. Την περασμένη Κυριακή (20/02) στον αγώνα της Μπάγερν κόντρα στην Γκρόιτερ Φιρτ (4-1) αποχώρησε τραυματίας με δάκρυα στα μάτια και θα αναγκαστεί να μείνει εκτός γηπέδων για τουλάχιστον ένα μήνα, κάνοντας παράλληλα αγώνα δρόμου να είναι έτοιμος μέχρι τις πρώτες ημέρες του Απριλίου.

Πλέον μετράει επτά τραυματισμούς τους τελευταίους 15 μήνες, ενώ συνολικά από όταν αποκτήθηκε έχει 14.Οσον αφορά το συμβόλαιό του με την Μπάγερν, αυτό λήγει το προσεχές καλοκαίρι και για την ώρα δεν υπάρχει διάθεση για ανανέωση από τις δύο πλευρές.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X