Αδίκησε ξανά τον εαυτό της η ΑΕΚ - Νέα ήττα (3-0 σετ) από τον Πήγασο στην Πολίχνη

Εικόνες του enwsi.gr από το Πήγασος Πολίχνης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ πλήρωσε τα πολλά εύκολα λάθη και γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ από τον πρωτοπόρο Πήγασο στην Πολίχνη για την 7η αγωνιστική της β’ φάσης της Preleague.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι η «Ένωση» αδίκησε τον εαυτό της κάνοντας τα πάντα για να χάσει τα δύο πρώτα σετ. Οι «κιτρινόμαυροι» παρότι είχαν ευκαιρίες για να τελειώσουν και το πρώτο και το δεύτερο σετ, υπέπεσαν σε πολλά εύκολα λάθη τα οποία δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεκμετάλλευτα ο Πήγασος. Χαμένοι πόντοι από σερβίς αλλά και τα κενά στην υποδοχή στοίχισαν ακριβά στην ομάδα του Άκη Χατζηαντωνίου που θα παίξει το τελευταίο της χαρτί για την κατάκτηση της 5ης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια της β’ φάσης.

Η εξέλιξη του αγώνα

Η ΑΕΚ ξεκίνησε εξαιρετικά το πρώτο σετ, με αποτελεσματικό μπλοκ και πίεση από το σερβίς βρέθηκε να προηγείται με 5-10. Κάπου εκεί ήρθε το πρώτο μπλακ άουτ με το Πήγασο να τρέξει ένα σερί 7-1 και να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Η «Ένωση» ήταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι και το 21 αλλά η έλλειψη καθαρού μυαλού σε κρίσιμες φάσεις έδωσε τη νίκη με 25-22 στους γηπεδούχους.

Με τον Χαντ να είναι κορυφαίος αλλά και μοιραίος στην κατάληξη του σετ η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 29-27. Οι «κιτρινόμαυροι» προηγήθηκαν με 22-24 ωστόσο αντί να τελειώσουν το σετ επέτρεψαν στην ομάδα της Πολίχνης να ισοφαρίσει σε 24-24. Στο τάι μπρέικ η ΑΕΚ προηγήθηκε με 24-25 ο Χαντ είχε την ευκαιρία να τελειώσει το σετ αλλά έστειλε την μπάλα στο φιλέ με τον Πήγασο τελικά να «κλειδώνει» τη νίκη με 29-27 και 2-0 αντίστοιχα. Στο τρίτο σετ η ομάδα όπως ήταν λογικό άδειασε από ενέργεια γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 25-18 και 3-0 αντίστοιχα.

Τα σετ: 25-22, 29-27, 25-18

ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ (Ηρακλής Θεοδώρου): Κομητούδης, Μαυροβουνιώτης, Καρατζάς, Μήλης, Εφραιμίδης, Στίγγας / Τσαδήμας (λ), Καράτζογλου, Μποζίδης, Κεσεσίδης.

ΑΕΚ (Άκης Χατζηαντωνίου): Καπίρης, Θεοδόσης, Πετσιάς, Ράμος, Πιεπερ, Παύλου / Αχιλλεόπουλος (λ), Χαλίλης, Καβαρινός

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X