Όλα για όλα κόντρα (18:00) στον Πήγασο στην Πολίχνη

Εικόνες από το Κέρκης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αγωνίζεται σήμερα στην Πολίχνη με μοναδικό στόχο το τρίποντο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλα για όλα τα παίζει σήμερα η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που αντιμετωπίζει στις 18:00 τον Πήγασο στην Πολίχνη για την 7η αγωνιστική της β’ φάσης της Preleague.

Η «Ένωση» χρειάζεται μόνο νίκες στις τρεις αναμετρήσεις που απομένουν για να διατηρήσει μέχρι τέλους τις ελπίδες της για την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια και να συμμετάσχει στα μπαράζ. Η ομάδα του Άκη Χατζηαντωνίου βρίσκεται στην 6η θέση με 3 βαθμούς και με νίκη σήμερα θα αναπτερώσει τις ελπίδες της για την 5η θέση που θα την οδηγήσει στην διαδικασία των μπαράζ. Στην αποστολή της ΑΕΚ επιστρέφει ο Τέιλορ Χαντ που εξέτισε την τιμωρία της μιας αγωνιστικής.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Γιάννης Αχιλλεόπουλος, δήλωσε στο aek.gr: «Νομίζω ότι έφτασε η ώρα να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε από τα παιχνίδια. Να κερδίσουμε τους πόντους που αξίζουμε. Αγωνιζόμαστε απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα, όπως ο Πήγασος, η οποία είναι πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα και έχει ηττηθεί μόνο από εμάς. Είναι πραγματικά ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Έχω την αίσθηση ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στις νίκες. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να το πετύχουμε. Θέλω και πιστεύω ότι στο τέλος θα παίξουμε στα playoffs. Και εκεί, όλα θα είναι διαφορετικά».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X