Δώσε μου ένα δάνειο... ζωής!
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τα Γιάννινα που απαιτείται η νίκη για ηρεμία και επόμενη μέρα που πρέπει να 'ρθει με ηρεμία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κατάσταση στην ΑΕΚ είναι τέτοια που δύσκολα ξεφεύγει από την γκρίνια και από την εσωστρέφεια. Διαχρονικά με ένα τρόπο αλλάζει αυτό και το γνωρίζουν και οι… πέτρες: η επιστροφή στις νίκες. Όχι πως αν συμβεί αυτό θα αλλάξει προς το καλύτερο η επόμενη μέρα και θα το εξηγήσω παρακάτω.

Ωστόσο τούτη τη στιγμή απαιτείται να επιστρέψει στις νίκες. Για την ακρίβεια επιβάλλεται να το κάνει και θα το πετύχει! Δεν υπάρχει να το συζητάμε καν… Πρέπει να προκύψει μια σχετική αντίδραση, έστω και αν αυτή δεν είναι ανάλογη του μεγέθους της, μιας και η επικράτηση επί του ΠΑΣ είναι κάτι το αυτονόητο (τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι).

Τα μηνύματα που μας στέλνει το τμήμα και οι ποδοσφαιριστές, διότι αυτοί παίζουν στο τέλος της ημέρας, δείχνουν ότι υπάρχει μεγάλη επιθυμία για επιστροφή επιτέλους στις νίκες. Η αλήθεια είναι ότι το ‘χουν ανάγκη και οι ίδιοι για την… πάρτη τους αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ το συζητάνε καθημερινά είτε μαζί με τον προπονητή τους είτε όχι όπως στο πρόσφατο δείπνο!


Γενικά για την ομάδα, το club, όχι όμως και για τον κόσμο, αυτό που επι της ουσίας αναζητείται και επιθυμούν είναι: ένα δάνειο… ζωής μέσα από μια νίκη. Η οποία επαναλαμβάνω δεν θα σημαίνει απολύτως τίποτα αλλά ταυτόχρονα θα διευκολύνει την κατάσταση για μια επόμενη μέρα. Για την ακρίβεια ΓΙΑ την επόμενη μέρα…!

Μη μεταφραστεί λανθασμένα μια νίκη…

Πολλοί μπορεί να εκφράσουν την απορία σχετικά με το “δάνειο” ζωής που αναφέρω το οποίο θα προκύψει από την επικράτηση επί του ΠΑΣ. Τι θα αλλάξει δηλαδή; Μια νίκη επί των Ιωαννίνων είναι σπουδαία δηλαδή; Είναι επαναλαμβάνω το αυτονόητο να συμβεί και θα συμβεί! Ωστόσο, ναι, θα βοηθήσει προκειμένου να μη πάει σε απόφαση που δεν θα είναι αποτέλεσμα 100% καθαρής σκέψης.

Από την άλλη έχουν περάσει πολλές μέρες. Δέκα από τον αποκλεισμό και μια εβδομάδα μετά την ήττα από Ολυμπιακό οπότε προφανώς και ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε το χρόνο να ηρεμήσει και να σκεφτεί καλά τι πρέπει να αλλάξει. Όσα και να λέει ο κάθε ένας από εμάς δεν έχουν αξία. Προφανώς και δεν αλλάζει τίποτα στο μυαλό μου απ’ όσα πρέπει να γίνουν.


Έχω σημειώσει με κάθε τρόπο ότι οφείλουν να αντικατασταθουν όλοι όσοι είχαν συμμετοχή, από 5% έως 100%, στον αγωνιστικό σχεδιασμό. Όχι μόνο εδώ και τρεις μεταγραφικές περιόδους. Αλλά για τέσσερα χρόνια. Όπως και όσοι άλλοι αποδεδειγμένα δεν βοηθούν την ΑΕΚ σε οποιο πόστο και να υπάρχουν. Αλλά αυτό λέει το δικό μου κεφάλι και δεν είναι πάντα το σωστό.

Σημασία έχει ο άνθρωπος που αποφασίζει και ο οποίος δέχεται την κριτική και την…λεζάντα όλη δικαίως! Ο Μελισσανίδης πρέπει να γνωρίζει τι απαιτείται έπειτα από τέτοια αποτυχημένη τετραετία και ενόψει επιστροφής στης Φιλαδέλφειας τα μέρη. Και μια αλλαγή προπονητή, το γράφω ξανά, δεν αρκεί και δεν θα λύσει το πρόβλημα…

Προέχει η νίκη με τον ΠΑΣ… Μετά εδώ είμαστε να τα πούμε ξανά και ξανά! Μόνο μια μεταφραστεί λανθασμένα…

Υγ: Αξίζουν συγχαρητήρια για την μπασκετική ΑΕΚ και την κατάθεση ψυχής και την προσπάθεια της ομάδας. Και ότι επέστρεψε από το -16 πάρα τα προβλήματα και την ταλαιπωρία…. Σε ένα αγαπημένο μέρος όπου εστω κι έτσι θα έχουμε ήδη δύο στα τρία… Κρίμα να μην είμαστε εκεί όπως έπρεπε, πολύ κρίμα γιατί το άξιζε η ομάδα να χει τον κόσμο στο πλευρό της.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X