Φημολογείται πως ο Πικέ συμβούλεψε τον Λαπόρτα να μην ανανεώσει τον Μέσι για να λυθούν τα οικονομικά της Μπαρτσελόνα

Φημολογείται πως ο Πικέ συμβούλεψε τον Λαπόρτα να μην ανανεώσει τον Μέσι για να λυθούν τα οικονομικά της Μπαρτσελόνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαφορετική τροπή φαίνεται έχουν πάρει τα πράγματα όσον αφορά τις σχέσεις του Λιονέλ Μέσι με τον Ζέραρ Πικέ. Κάποτε ήταν αχώριστοι. Σήμερα όμως οι δύο ποδοσφαιριστές δεν ανταλλάσσουν κουβέντα και γι’ αυτό φαίνεται πως υπάρξει εξήγηση.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «El País», ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα συμβούλεψε τον πρόεδρο της ομάδας, Τζουάν Λαπόρτα, ότι η πιθανή αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι το καλοκαίρι θα έλυνε τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο σύλλογος.

Ο ισχυρός άνδρας των «μπλαουγκράνα» τα έβαλε κάτω και διαπίστωσε ότι όντως η αποχώρηση του Αργεντινού αστέρα από την ομάδα θα έκανε να λυθεί το θέμα του οικονομικού fair play (FFP). Λίγους μήνες μετά κι αφότου μετακόμισε στο Παρίσι για την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Λιονέλ Μέσι ενημερώθηκε για την «προδοσία» του Πικέ, τον οποίο παλιά θεωρούσε πολύ καλό του φίλο, με αποτέλεσμα σήμερα οι δύο ποδοσφαιριστές να μην έχουν την παραμικρή σχέση.

«Χωρίς να είναι σαφές γιατί το διοικητικό συμβούλιο της Μπαρτσελόνα αποφάσισε να μην υπογράψει το συμφωνημένο συμβόλαιο με τον Αργεντινό, ο Μέσι ένιωσε προδομένος στα αποδυτήρια. Ο Πικέ μίλησε με τον Λαπόρτα για να του πει ότι η λύση για την Μπαρτσελόνα είναι να μην ανανεώσει ο Μέσι, καθώς έτσι λύνεται το θέμα του οικονομικού fair play» γράφει αυτολεξεί το δημοσίευμα της προαναφερθείσας εφημερίδας.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X