Απίστευτες κωλοτούμπες Μπόγρη: Τι έλεγε στο παρελθόν και τι λέει τώρα για τον Δέδα (ΦΩΤΟ)

Απίστευτες κωλοτούμπες Μπόγρη: Τι έλεγε στο παρελθόν και τι λέει τώρα για τον Δέδα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Τρομερός στην ενόργανη γυμναστική ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ

Ο Γιώργος Μπόγρης έφυγε από την ΑΕΚ ως εντελώς αποτυχημένη μεταγραφή και αυτό φαίνεται δεν το έχει ξεπεράσει παρόλο που πλέον βρίσκεται σε νέα ομάδα και ξαναπαίζει μπάσκετ.

Ο Έλληνας σέντερ, που στην ΑΕΚ ήταν εκτός ομάδας γιατί δεν ταίριαζε με την τακτική του Στέφανου Δέδα και είχε περίεργη συμπεριφορά εκτός παρκέ, έκανε για μια ακόμα φορά δηλώσεις αφήνοντας σαφείς αιχμές προς τον προπονητή της Ένωσης. Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι στην παρουσία του στην ΑΕΚ, έχει κάνει πιο πολλές δηλώσεις από πόντους που έβαλε, είναι εντυπωσιακή η κωλοτούμπα που πραγματοποίησε μιλώντας για τον Έλληνα τεχνικό.

Συγκεκριμένα δήλωσε :«Στα 33 μου έχω μάθε να συνεργάζομαι με σεβασμό και αξιοπρέπεια και στην ΑΕΚ δεν το βρήκα αυτό. Επιτέλους συνεργάζομαι με έναν προπονητή που έχει παίξει μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο και όχι σαν κάποιους άλλους που δεν τους έχουν παίξει ούτε στο σχολείο τους».

Έχει ενδιαφέρον να δούμε τι έλεγε ο Μπόγρης στο παρελθόν για τον Στέφανο Δέδα και μάλιστα δημόσια για να τα βλέπουν όλοι, όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία.

Απίστευτες κωλοτούμπες Μπόγρη: Τι έλεγε στο παρελθόν και τι λέει τώρα για τον Δέδα (ΦΩΤΟ)

Αναρωτιέται κανείς τι άλλαξε από τότε, καθώς ο Στέφανος Δέδας είχε ανοδική πορεία στην καριέρα του, ενώ ο Μπόγρης βρίσκεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Για την ιστορία, ο Δέδας έχει προπονήσει 3 ομάδες BCL και οδήγησε το Μπαχτσεσεχίρ στην Ευρώπη, όπως και την Χολόν στο Φάιναλ-8 που ήταν τεράστιες επιτυχίες για τις συγκεκριμένες ομάδες, την ώρα που ο Μπόγρης κουνούσε πετσέτες στους πάγκους.

Θα έχει ενδιαφέρον η επιστροφή του στα Λιόσια αυτήν την φορά ως αντίπαλος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X