Μπότος: Σκόραρε ξανά και οδηγεί την Γκόου Αχέντ Ιγκλς στα ημιτελικά (VIDEO)

Μπότος: Εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Μάαστριχτ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Φοίβος Μπότος σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς και οδηγεί την ομάδα του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ολλανδίας.

Δυναμική είναι η αγωνιστική επάνοδος του Γιάννη Φοίβου Μπότου, μετά από τον τραυματισμό του που τον κράτησε εκτός δράσης για ένα μήνα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Γκόου Αχέντ Ιγκλς, τέσσερις μέρες μετά το γκολ του στην εκτός έδρας ήττα από τη Γκρόνιγκεν, σκόραρε και στο παιχνίδι Κυπέλλου στην έδρα της Ναϊμέγκεν.

Ο διεθνής με την εθνική Ελπίδων χαφ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή στο 27′ και έκανε το 0-2 δίνοντας σαφές προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του στα ημιτελικά του θεσμού. Θυμίζουμε πως στους «4» του Κυπέλλου Ολλανδίας βρίσκεται από την Τετάρτη (9/2) και η Άλκμααρ του Βαγγέλη Παυλίδη και του Παντελή Χατζηδιάκου.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X