Ούκιτς: Στο Top-10 των κορυφαίων πασέρ στην Αδριατική Λίγκα (ΦΩΤΟ)

Ούκιτς: Στο Top-10 των κορυφαίων πασέρ στην Αδριατική Λίγκα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς όχι μόνο εξακολουθεί να είναι ενεργός στα 38 του χρόνια, αλλά παραμένει και… ακμαιότατος. Ο Κροάτης πλειμέικερ ενισχύει τον τελευταίο χρόνο την Σπλιτ και μάλιστα πρόσθεσε ακόμη μια σημαντική διάκριση στο πλούσιο βιογραφικό του.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ (2016-17) ανήκει πλέον στο Top10 των παικτών σε ασίστ στην ιστορία της ABA Liga. Ο Ούκιτς έχει μοιράσει 535 τελικές πάσες στην καριέρα του, ενώ φέτος μετρά 3 κατά μέσο όρο σε 11 εμφανίσεις.

Συνολικά έχει πραγματοποιήσει 173 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Αδριατικής με τις φανέλες των Σπλιτ και Ολίμπια Λιουμπλιάνας, αν και τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του τα πέρασε σε πρωταθλήματα (όπως μεταξύ άλλων το ισπανικό με Μπασκόνια και Μπαρτσελόνα, το τουρκικό με τη Φενέρμπαχτσε, το ιταλικό με Ρόμα, Καντού και Βαρέζε, το NBA με Μπακς και Ράπτορς και φυσικά το ελληνικό) μακριά από την πατρίδα του.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X