ΑΕΚ: Για τη νίκη (17:30) με Πυλαία, με το μυαλό στην Ευρώπη

Έτσι ...νικάει η ΑΕΚ - Ο ΠΑΟΚ «προσκύνησε» και έχασε (29-27) στο ΟΑΚΑ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα καθώς αντιμετωπίζει σήμερα στις 17:30 την ΑΕΣΧ Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη για την 4η αγωνιστική της β' φάσης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με…κεκτημένη ταχύτητα συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία αντιμετωπίζει σήμερα στις 17:30 την ΑΕΣΧ Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης της Handball Premier.

Οι «κιτρινόμαυροι» που φιγουράρουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, στοχεύουν μόνο στο «διπλό» στη Μίκρα, ώστε να κάνουν ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση της 1ης θέσης και το πλεονέκτημα έδρας στους Τελικούς της διοργάνωσης. Η ΑΕΚ είναι το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη. Παρόλα αυτά ο Δημήτρης Δημητρούλιας περιμένει από τους παίκτες του να παρουσιαστούν σοβαροί και να πάρουν μια άνετη νίκη. Το παιχνίδι επιτρέπει στον προπονητή της ΑΕΚ να κάνει αρκετές αλλαγές και να δώσει ξανά χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς. Μάλιστα σήμερα αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο και ο Σέβελεφ ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο ματς με τη Δράμα.

Από την άλλη ο Δημήτρης Δημητρούλιας άφησε εκτός αποστολής τους Αραμπατζή, Παπαδιονυσίου, Ουγκάλντε και Καλόμοιρο προκειμένου να ξεκουραστούν και να είναι έτοιμοι για το παιχνίδι με την Γκρούντφος. Ο Δημήτρης Δημητρούλιας επέλεξε στην αποστολή του «Δικεφάλου» τους: Μπριάτκα, Ζαρίκο, Νικολαΐδη, Μυλωνά, Λέμος, Μόγια, Κοτσιώνη, Στεφάνοβιτς, Ηλιόπουλο, Στάθη, Βασιλείου, Δικαιούλια, Σέβελεφ, Πλάθα, Μπουκοβίνα, Άντζελιτς. Η ομάδα θα αναχωρήσει σήμερα το πρωί αεροπορικώς και θα επιστρέψει το βράδυ αποφεύγοντας έτσι ένα ακόμη κουραστικό ταξίδι στη Βόρεια Ελλάδα.

 

Κώστας Τσίλης: ΑΕΚ: Λίγη υπομονή, μέχρι το πρωινό της 20ης του Μάη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X