Καθοριστικό βήμα προς το Παγκόσμιο η Εθνική Χάντμπολ - Νίκησε με 31-27 την Ολλανδία στην Κοζάνη

Καθοριστικό βήμα προς το Παγκόσμιο η Εθνική Χάντμπολ - Νίκησε με 31-27 την Ολλανδία στην Κοζάνη
Photo Credits: INTIME

Μεγάλη νίκη της Εθνικής Ανδρών που επικράτησε με 31-27 της Ολλανδίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εθνική μας ομάδα νίκησε την Ολλανδία με 31-27 στην Κοζάνη και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα 2025.

Την Κυριακή στην Ολλανδία το δεύτερο παιχνίδι με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να έχει και το αβαντάζ των 4 γκολ. Πολύ καλή εμφάνιση από τους παίκτες της ΑΕΚ με τον Λιάπη να πετυχαίνει 3 γκολ, δύο τέρματα σημείωσε ο Αραμπατζής ενώ 1 πέτυχε ο Παπαδιονυσίου ο οποίος κέρδισε και πέναλτι.

H Ολλανδία ήταν αυτή που είχε καλύτερο ρυθμό στο ξεκίνημα του αγώνα τον οποίον και επέβαλε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μισού. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να διαχειριστούν το προβάδισμα με τη μέγιστη διαφορά να είναι στα τρία τέρματα (5-8 και 9-12). Ωστόσο, η Ελλάδα δύο λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου κατάφερε να βρεθεί για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ, διαμορφώνοντας το 13-12, στο φινάλε του ημιχρόνου.

Στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η Ολλανδία έφερε πολύ γρήγορα το σκορ στα ίσα (13-13), με την Ελλάδα να έχει άμεση απάντηση και ν’ ανακτά το προβάδισμα (15-14). Οι φιλοξενούμενοι γι’ ακόμη μία φορά βρήκα το δρόμο για την ισοφάριση, ωστόσο στη συνέχεια είδαν την «γαλανόλευκη» να διευρύνει το προβάδισμά της στα τρία τέρματα (18-15). Η Εθνική διατήρησε το προβάδισμα της και με την συμπλήρωση 15 λεπτών στο δεύτερο μέρος διεύρυνε κατά ένα τέρμα την απόσταση στο σκορ (22-18). Το +4 διατηρήθηκε από τους γηπεδούχους, με τον αγώνα να μπαίνει στο τελευταίο δεκάλεπτο. Οι παίκτες του Γιώργου Ζαραβίνα κατάφεραν να βρουν απάντηση σε κάθε μείωση του σκορ των Ολλανδών, κάνοντας πολύ καλή διαχείριση του προβαδίσματος τους. Στο τελευταίο πεντάλεπτο η Εθνική έφτασε και στο +5 (31-26), με τους Ολλανδούς να επαναφέρουν τη διαφορά στα τέσσερα τέρματα για το τελικό 31-27.

ΕΛΛΑΔΑ: (Γιώργος Ζαραβίνας), Ελ.Παπάζογλου, Μπουκοβίνας,  Σάββας, Πασσιάς, Τζηράς 6, Αραμπατζής 2, Κεδέρης, Μάλλιος, Κανδύλας, Μπόσκος 4, Παναγιώτου 4, Λιάπης 3, Παπαβασίλης 3, Τόσκας 7, Παπαδιονυσίου 1, Μιχαηλίδης.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: (Όλσον Στάφεν), Τεν Βέλντε 10 [4/5 πέν], Σάγκεν 4, Στέινς 4, Μπάτζενς 4, Βερστέινεν 3, Στάβαστ 1, Κλέικερς 1, Β.Ζούμπερτ, Μπάου, Σονάκερ, Κόιτζ, Γκένε, Σμιτς, Ντόργκρλο, Ντε Λάνγκς.

Δίλεπτα 6-4. Πέναλτι 5/5-4/5.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X