Ο Αλμπάνης είναι ξανά εδώ: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα και ελπίζω να βοηθήσω την Ανδόρρα να σωθεί»

Ο Αλμπάνης είναι ξανά εδώ: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα και ελπίζω να βοηθήσω την Ανδόρρα να σωθεί»
Photo Credits: INTIME

Για την μάχη που δίνει η Ανδόρρα FC για να παραμείνει στην Segunda Division μίλησε την Τετάρτη (8/5) στους δημοσιογράφους ο Χρήστος Αλμπάνης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την μάχη που δίνει η Ανδόρρα FC για να παραμείνει στην Segunda Division μίλησε την Τετάρτη (8/5) στους δημοσιογράφους ο Χρήστος Αλμπάνης που αναφέρθηκε και στο διάστημα αποχής του από τα γήπεδα λόγω του σοβαρού του τραυματισμού.

«Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά και είμαστε συγκεντρωμένοι στην επίτευξη του στόχου. Όλοι έχουμε τη δύναμη και το πνεύμα. Φυσικά μπορούμε να σωθούμε», είπε αρχικά ο Αλμπάνης.

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να παραμείνει στη δεύτερη κατηγορία», είπε ο Αλμπάνης που μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο που υπέστη κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, κατάφερε τελικά να κάνει το ντεμπούτο του αυτή τη σεζόν.

«Είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι στο να καταφέρουμε να πετύχουμε την παραμονή. Νομίζω ότι ήμασταν άτυχοι στα τελευταία παιχνίδια και οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά. Ακόμα κι έτσι, πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο για να παίξουμε καλά και πλέον έχουμε μόνο νοοτροπία νικητή. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος», επισήμανε.

Όσο για το προσεχές ματς με την Χιχόν, ο Αλμπάνης υπογράμμισε: «Σε αυτό το πρωτάθλημα όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές και κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη, τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία».

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X