Γκίκας: «Η ΑΕΚ είναι πιο βατός αντίπαλος»

Γκίκας: «Η ΑΕΚ είναι πιο βατός αντίπαλος»
Photo Credits: INTIME

Η απίστευτη δήλωση του Νίκου Γκίκα για την ΑΕΚ

Ο Προμηθέας νίκησε χθες τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος και ακολούθησαν την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο Final 4 της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί το τριήμερο 18-20/2 στα «Δυο Αοράκια».

Μετά τον αγώνα, ο Νίκος Γκίκας μίλησε στην ΕΡΤ για τον αντίπαλο που προτιμά στην επόμενη φάση του θεσμού. «Τώρα ελπίζουμε σε μια καλή κλήρωση και θέλουμε να πάμε στον τελικό. Ίσως το προτιμότερο είναι να παίξουμε με την ΑΕΚ, έχει πολλά προβλήματα και είναι ένα σκαλί πιο κάτω από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό», είπε ο πρώην γκαρντ της Ενωσης!


Οπως φαίνεται, ο 32χρονος δεν σέβεται τα χρόνια που πέρασε στην ΑΕΚ η οποία τον πήρε από την Πάτρα και τον ανέδειξε μπασκετικά τόσο σε διεθνές επίπεδο, όσο και στην Ελλάδα. Μάλιστα, εκείνος ήταν που έλεγε ότι δεν θα επέστρεψε στην ομάδα της Αχαΐας, αλλά τώρα φαίνεται πως τα γυρνάει όπως τον βολεύουν.

Να υπενθυμίσουμε μόνο πως η ΑΕΚ που «είναι ένα σκαλί κάτω» τον περασμένο Δεκέμβριο «πάτησε» 81-77 τους νεόπλουτους της Πάτρας στα Λιόσια, αλλά αυτά όπως δείχνουν οι δηλώσεις του Γκίκα ξεχνιούνται γρήγορα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X