Οι πιο σημαντικές «μεταγραφές» δεν είναι πλέον οι παίκτες

Οι πιο σημαντικές «μεταγραφές» δεν είναι πλέον οι παίκτες
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, για την επόμενη μέρα στην ποδοσφαιρική ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν χρειάζονται και ιδιαίτερες αναλύσεις για το πού βρίσκεται η ΑΕΚ, αυτή τη στιγμή, ούτε για το τι έχει μπροστά της και τι πρέπει να πετύχει. Δυστυχώς, ακόμα και το να αναφέρουμε το τετριμμένο μεν, αλλά πάντα επίκαιρο «μόνο νίκες», έχει φτάσει στο σημείο να μας καθιστά γραφικούς.

Η ομάδα υποδέχεται το μεσημέρι της Κυριακής τον Απόλλωνα, στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ και όλοι μας, λίγο πολύ, φανταζόμαστε τι αντιδράσεις θα υπήρχαν από τον κόσμο και τι κλίμα θα επικρατούσε, αν δεν ήταν κεκλεισμένων.

Το μεγάλο ματς όμως, κακά τα ψέματα, είναι αυτό της ερχόμενης Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ. Για να προκριθεί η ομάδα στα ημιτελικά του Κυπέλλου και να έχει ρε γαμώτο και ο φίλαθλος κόσμος της, μια ελπίδα να πάρει και μια χαρά μέσα σε αυτή την γεμάτη απογοήτευση, τετραετία. Αλλά η αλήθεια είναι ότι και τα δικά μας λόγια στέρεψαν. Απλά περιμένουμε να δούμε την Τετάρτη το βράδυ μπας και… Τίποτα άλλο.


Ήδη αποτυχημένο το πρότζεκτ

Το πρότζεκτ μιας ακόμα σεζόν, βέβαια, είναι ήδη αποτυχημένο. Δεν το αλλάζει αυτό, ακόμα κι αν η ΑΕΚ κατακτήσει το Κύπελλο. Θα είναι πολύ σημαντικό για την ίδια, για την ιστορία της, για τον κόσμο της, όπως κάθε τρόπαιο, αλλά το πρότζεκτ έχει ήδη κριθεί αποτυχημένο. Το παραδέχτηκε άλλωστε, πρώτος, παίρνοντας και το βασικό μερίδιο ευθύνης πάνω του, ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Διαβάζω δεξιά κι αριστερά ερμηνείες, για το ποιους κάλυψε και ποιους όχι, λέγοντας ότι πρώτος φταίει ο ίδιος και στη συνέχεια οι παίκτες. Δεν νομίζω ότι στην παρούσα φάση, έχει καμία ιδιαίτερη όρεξη ο διοικητικός ηγέτης να καλύψει κανέναν. Ούτε φυσικά ότι δεν ξέρει τι του γίνεται. Και για τον Κονέ και για τον Παπαδημητρίου και για τον Γιαννίκη και για όλους. Προφανώς ξέρει ότι πρέπει να τα αλλάξει πάλι όλα, ειδικά τώρα, που η ΑΕΚ βαδίζει σιγά σιγά προς τη Νέα Φιλαδέλφεια. Και η Νέα Φιλαδέλφεια δεν θα είναι ΟΑΚΑ. Σε τίποτα…

Αυτή τη φορά…

Από όλα όσα επισήμανε, μιλώντας στους παίκτες, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, προσωπικά θεωρώ ως το πιο σημαντικό, αυτό που είπε ότι θα ήθελε να είναι πιο κοντά τους, αλλά αφιερώνει πάρα πολύ χρόνο στο γήπεδό μας. Κι αυτή είναι η αλήθεια. Και για να ξέρουμε τι λέμε, είναι και λογικό – ακόμα και λόγω ηλικίας αν θέλετε – να μην μπορεί να είναι συνεχώς πάνω απ’ όλα όσα αφορούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα.


Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι όντως η ΑΕΚ έχει πολύ καλύτερο ρόστερ από την εικόνα της μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, σημαίνει πολύ απλά, ότι αυτή τη φορά αποτελεί σημαντικότερη προτεραιότητα, ακόμα κι από τους παίκτες και τις όποιες μεταγραφές, η επιλογή των στελεχών.

Είτε μιλάμε για τον προπονητή που θα βάλει την ομάδα στην «Αγια-Σοφιά», είτε για τον εκτελεστικό διευθυντή, είτε για τον τεχνικό διευθυντή, είτε και για αρκετούς ακόμα που βρίσκονται σε Σπάτα και Μαρούσι και έχουν αποδειχτεί ανεπαρκείς.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X