Υπάρχουν και όρια, που δεν πρέπει να ξεπερνιούνται στην ΑΕΚ

Υπάρχουν και όρια, που δεν πρέπει να ξεπερνιούνται στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, ύστερα από μια πραγματικά πολύ δύσκολη και άσχημη μέρα…

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ομολογώ ευθύς εξαρχής ότι δεν έχω όρεξη και για πολλά πολλά. Ωραία, επαγγελματίες είμαστε, αλλά είμαστε και άνθρωποι, μεγαλώνουμε παιδιά και είναι τόσο άγρια η κατάσταση στην κοινωνία, που δεν γίνεται να μένουμε ανεπηρέαστοι, με όσα γίνονται. Σε μια τόσο δύσκολη μέρα, που κηδεύτηκε ένα παλικάρι 19 ετών που δολοφονήθηκε άνανδρα και που «έσβησε» μέσα στο γήπεδο, ένας ποδοσφαιριστής, μόλις στα 22 του χρόνια, δεν είναι εύκολο να μιλάς για ποδόσφαιρο και ΑΕΚ.

Ούτως ή άλλως όμως, δύο λόγια θεωρώ ότι αρκούν και περισσεύουν για αυτό που είδαμε στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Είναι πολλά τα κακώς κείμενα στην ομάδα, τα βλέπουμε, τα ξέρουμε, τα καταγράφουμε. Μοιραία έχουν φέρει την ΑΕΚ σε δεινή βαθμολογική θέση. Υπάρχουν όμως και κάποια όρια, που δεν θα πρέπει να ξεπερνιούνται. Ακόμα κι όταν υπάρχουν προβλήματα και η ομάδα έχει τα χάλια της, οφείλει να δείχνει ότι η ταυτότητά της γράφει «ΑΕΚ».

Οι αλλαγές του Γιαννίκη

Κι εξηγούμαι. Προπονητής στον ΠΑΣ που την ώρα που πιέζει η ομάδα του για το 1-2 στο Χαριλάου, βγάζει επιθετικό και βάζει στόπερ για να κρατήσει την ισοπαλία, άντε πες και γίνεται. Προπονητής στην ΑΕΚ όμως, που την ώρα που η ομάδα το πιστεύει και πιέζει για το 1-2, που να βγάζει τον Λιβάι και να βάζει τον Βράνιες, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! Τα έχουμε δει όλα, έχουμε ανεχτεί πολλά, αλλά να χάνουμε παιχνίδι από τον προπονητή στις καθυστερήσεις, δεν το είχαμε δει.

Δεν γίνεται να… καταπίνουμε να βλέπουμε την ΑΕΚ να συμβιβάζεται με την ισοπαλία και τελικά να χάνει, σε εντός έδρας ματς με τον Βόλο, κι αφού πρώτα έχει χάσει και από τον ΟΦΗ και από τον Παναιτωλικό. Δεν γίνεται να… καταπίνουμε να βλέπουμε τον προπονητή της να δίνει μάχη για να κρατήσει την ισοπαλία στο Χαριλάου, την ώρα που οι παίκτες του πιέζουν για τη νίκη και τελικά, να χάνει πάλι.

Μπορεί ο Αργύρης Γιαννίκης σε δέκα χρόνια να είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα, δεν το ξέρω. Αλλά, μας δείχνει συνεχώς ότι αυτή τη στιγμή, δεν μπορεί και δεν κάνει για το επίπεδο της ΑΕΚ. Τίποτα άλλο. Α, κι ένα ακόμα «ευχαριστούμε» στον Σέρχιο, που είναι η μοναδική αιτία για να σκάμε κάνα χαμόγελο. Έστω κι αν δεν κρατάει για πολύ…

Υ.Γ.: Το έγραψα και στο facebook, θα το γράψω κι εδώ. Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος του 19χρονου Άλκη, φέρεται ότι ήταν εκ των πρωταγωνιστών στα επεισόδια του «Πανθεσσαλικού» το 2017, κρατώντας μαχαίρι. Είχε συλληφθεί για επίθεση με μαχαίρι σε οπαδό του Άρη και το 2019, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος κι ενώ η δίκη του δεν έχει γίνει ακόμα! Επίσης, όπως ενημέρωσε επίσημα η Αστυνομία, το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει περίπου 15 παρόμοιες επιθέσεις με μαχαίρια στη Θεσσαλονίκη. Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος, λοιπόν, ήταν σεσημασμένος χούλιγκαν, δηλαδή γνωστός, όχι απλά στα στέκια του, αλλά και στις Αρχές! Ωστόσο, πήγαινε πιθανότατα κανονικά στο γήπεδο, δούλευε σε μπαρ, ε και που και που, κυκλοφορούσε τα βράδια με μαχαίρια, ρωτούσε ανυποψίαστους τι ομάδα είναι, κι όταν του απαντούσαν «Άρης», τους την… έπεφτε, με την παρέα του. Η διαφορά δηλαδή είναι ότι αυτή τη φορά, το θύμα του πέθανε και συνελήφθη. Αν δηλαδή δεν πέθαινε ο Άλκης, θα περιμέναμε την επόμενη απόπειρα δολοφονίας. Καταλαβαίνετε τι ακριβώς λέμε, τόσο απλά, σε αυτή τη χώρα; Και μετά από αυτό, τι ακριβώς μπορούμε να περιμένουμε και να ελπίζουμε από την Πολιτεία, από τις Αρχές, από τη Δικαιοσύνη; ΤΙΠΟΤΑ, είναι η απάντηση!

Υ.Γ.2.: Θα επαναλάβω, λοιπόν, ότι τη λύση μπορούν να την δώσουν μόνο οι ίδιοι οι οργανωμένοι οπαδοί. Κι αν μη τι άλλο, είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, που στην ανακοίνωση της ORIGINAL 21, δεν διαβάσαμε δακρύβρεχτα σχόλια, αλλά αυτοκριτική και πρόταση για λύση. Φυσικά θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα δούμε και πρωτοβουλίες και πράξεις. Για να μπει ένα τέλος σε αυτή την παράνοια. Δεν γίνεται να πάψουμε να ελπίζουμε ότι δεν θα αλλάξει κάτι. Για τις επόμενες γενιές, για τα παιδιά μας.

Υ.Γ.3.: Ακούσαμε ύβρεις και κατάρες, μέσα από τις τηλεοράσεις μας, σε μια τέτοια μέρα στο συγκεκριμένο γήπεδο; Κι όμως… ακούσαμε. Δεν αντέχεις ούτε να σχολιάσεις κάτι…

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X