Αποχαιρέτησε το Κύπελλο η ΑΕΚ - Έχασε με 3-2 σετ από τον Κέρκη Σάμου στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Αποχαιρέτησε το Κύπελλο η ΑΕΚ - Έχασε με 3-2 σετ από τον Κέρκη Σάμου στη Νέα Φιλαδέλφεια!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αποκλείστηκε από το Κύπελλο μετά την ήττα με 3-2 από τον Κέρκη Σάμου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 3-2 σετ από τον Κέρκη Σάμου στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 2η αγωνιστική της β’ φάσης του Κυπέλλου με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσει νωρίς την διοργάνωση.

Ο τυπικά γηπεδούχος Κέρκης προηγήθηκε με 2- 0 σετ ωστόσο η ομάδα του Άκη Χατζηαντωνίου για μια ακόμη φορά απέδειξε πως είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει. Ανέτρεψε ξανά το παιχνίδι, ισοφάρισε σε 2-2 αλλά «λύγισε» στο τάι μπρέικ.

Η εξέλιξη του αγώνα

Στο πρώτο σετ η ΑΕΚ είχε πολλά προβλήματα στην υποδοχή της με αποτέλεσμα ο Κέρκης να πάρει από νωρίς το προβάδισμα εκμεταλλευόμενος στο  έπακρο τα λάθη των «κιτρινόμαυρων». Οι τυπικά γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με 25-18. Η «Ένωση» βελτίωσε την εικόνα της στο δεύτερο σετ, είχε καλύτερα ποσοστά στην υποδοχή και πίεσε περισσότερο από το σερβίς. Παρόλα αυτά ο Κέρκης ήταν αυτός που έφτασε πρώτος στο ματς πόιντ με 24-21. Η ΑΕΚ με τον Χαντ στο σερβίς κατάφερε να μειώσει προσωρινά σε 23-24 αλλά η ομάδα της Σάμου πέτυχε τελικά τον τελευταίο πόντο κερδίζοντας με 25-23 και 2-0 αντίστοιχα.

Η ομάδα του Άκη Χατζηαντωνίου αποδείχτηκε «εφτάψυχη» για μια ακόμη φορά ξεκινώντας την αντεπίθεση της στο τρίτο σετ. Με τον Ράμος να τελειώνει περισσότερες επιθέσεις, το μπλοκ της να είναι αποτελεσματικό και το εξαιρετικό σερβίς της η ΑΕΚ πραγματοποίησε ένα εντυπωσιακό τρίτο σετ κερδίζοντας με 25-18. Με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν πάρει φόρα συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και στο τέταρτο σετ. Με το σερβίς της να δυσκολεύει εξαιρετικά την υποδοχή του Κέρκη η «Ένωση» δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο παίρνοντας προβάδισμα με 19-9 και 20-10 για να πάρει εν τέλει τη νίκη με 26-15 οδηγώντας ένα ακόμη ματς στο τάι μπρέικ. Στο τάι μπρέικ ο Κέρκης προσπάθησε να αντιδράσει και αιφνιδίασε την ΑΕΚ με αποτέλεσμα να προηγηθεί με 9-2. Η «Ένωση» δεν το παράτησε ωστόσο το ματς μείωσε σε 10-6 ενώ οι τυπικά γηπεδούχοι προηγήθηκαν εκ νέου με 9-14. Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν μια τελευταία προσπάθεια να μπουν και πάλι στο παιχνίδι, με τον Ράμος στο σερβίς μείωσαν σε 11-14 αλλά ο Κέρκης τελείωσε το ματς με 11-15 και 3-2 αντίστοιχα.

Τα σετ: 25-18, 25-23, 18-25, 16-25, 15-11

ΑΣ ΚΕΡΚΗΣ (Δημήτρης Ψαρράς): Αράγια, Ναζαρένο, Γεωργίου, Κανασάρος, Γιαννόπουλος, Γαβριήλ, Τουρνάκης, Μποαρμπούνης, Μπαραμπάτης, Κοντοκώστας, Στράτος, Φραγκιαδάκης, Κουτσομύτης.

ΑΕΚ (Άκης Χατζηαντωνίου): Θεοδόσης, Ράμος, Σπέλερ, Φίλος, Παύλου, Μουσίκας, Αδάμ, Αχιλλεόπουλος, Καπίρης, Πετσιάς, Πιέπε, Χαντ

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X