Ντέμης: «Κύρια ευθύνη της βίας φέρει η Πολιτεία, όχι να βρίσκει τηλεοπτικά συμβόλαια και να κάνει χαρούμενους τους ιδιοκτήτες»

Ντέμης: «Αν πρέπει να συνδυάσω την ΑΕΚ με ένα πρόσωπο, είναι ο Σεραφείδης»
Photo Credits: INTIME

Ο Ντέμης Νικολαΐδης για τη δολοφονία του Αλκη Καμπανού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντέμης Νικολαΐδης έστειλε το δικό του μήνυμα για τη δολοφονία του 19χρονου Αλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ντέμης σε ανάρτηση του τονίζει ότι τη κύρια ευθύνη για τη βία στο ποδόσφαιρο τη φέρει η Πολιτεία, ενώ στέλνει και τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Αλκη.

Η ανάρτηση του Ντέμη Νικολαΐδη

Μου είναι παντελώς αδιάφορο αν ο δολοφόνος είναι Έλληνας ή ξένος, Χριστιανός, Μουσουλμάνος ή ΠΑΟΚτσής. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι δολοφόνοι – ή εν δυνάμει δολοφόνοι – βρίσκονται στο ποδόσφαιρό μας με την ανοχή των ομάδων και της Πολιτείας.

Οι υποχρεώσεις και τα καθήκοντα της εκάστοτε Κυβέρνησης προς το ποδόσφαιρό μας δεν είναι να βρίσκει τηλεοπτικά συμβόλαια για τις ομάδες ούτε να ψάχνει τρόπους να κάνει χαρούμενους τους ιδιοκτήτες. Την κύρια ευθύνη για τη βία τη φέρει η Πολιτεία η οποία ποτέ, συντεταγμένα, με τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου δεν έχει ασχοληθεί σοβαρά με αυτό το θέμα.

Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Άλκη.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X