Κλιμακώνεται η θύελλα των αντιδράσεων κατά του Γκρίνγουντ

Συνελήφθη ο Γκρίνγουντ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κλιμακώνεται η θύελλα των αντιδράσεων στην Αγγλία κατά του Μέισον Γκρίνγουντ, μετά από τις κατηγορίες σύμφωνα με τις οποίες ο 20χρονος επιθετικός επιτέθηκε και κακοποίησε τη σύντροφο του.

Η Nike ανέστειλε χθες τη συνεργασία της με τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Mail» οπαδοί της ομάδας επιστρέφουν πίσω τις φανέλες με το όνομά του, ζητώντας, μάλιστα, πίσω τα χρήματά τους.

Να σημειωθεί πως η αντίδραση για τη συμπεριφορά του Γκρίνγουντ μεγαλώνει και στο εσωτερικό της ομάδας στο «Ολντ Τράφορντ», καθώς έπαψαν να τον ακολουθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συμπαίκτες του, ανάμεσά τους οι Ρονάλντο, Πογκμπά, Ντε Χέα και Πογκμπά.

Οι κατηγορίες εναντίον του Γκρίνγουντ, συμπεριλαμβανομένων βίντεο, φωτογραφιών και φωνητικής κλήσης, δημοσιεύτηκαν στο Instagram την Κυριακή και αργότερα διαγράφηκαν.
Η αστυνομία του Μάντσεστερ ανακοίνωσε ότι ένας άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για βιασμό και επίθεση και κρατήθηκε για ανάκριση μετά τη δημοσίευση εικόνων και βίντεο από μια γυναίκα που κατήγγειλε περιστατικά σωματικής βίας.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X