Ανακοινώνει Τραορέ εξασφαλίζοντας και οψιόν αγοράς η Μπαρτσελόνα

Ανακοινώνει Τραορέ εξασφαλίζοντας και οψιόν αγοράς η Μπαρτσελόνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπαρτσελόνα εντός της ημέρας αναμένεται να επισημοποιήσει τη μεγάλη επιστροφή του Αντάμα Τραορέ με δανεισμό και οψιόν αγοράς από την Γουλβς. Καλύπτει και όλους τους μισθούς του παίκτη.

Ο Ισπανός εξτρέμ πριν από μερικά χρόνια αποχώρησε από την Βαρκελώνη για να κυνηγήσει το όνειρο του ανωτέρου επιπέδου στην Αγγλία. Κατάφερε να βρεθεί μέχρι και την Premier League, να πρωταγωνιστήσει στην Γουλβς και τώρα… πιο «χτιστός» από ποτέ επιστρέφει στο «Καμπ Νόου».

Από το απόγευμα της Παρασκευής έχει περάσει και από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ, ενώ, εντός της ημέρας όπως αναφέρει και ο καταλανικός Τύπος, η μεταγραφή θα γίνει επίσημη.

Η Γουλβς τον παραχωρεί με δανεισμό, με την Μπαρτσελόνα να έχει εξασφαλίσει και οψιόν αγοράς του παίκτη έναντι 35 εκατομμυρίων ευρώ για το καλοκαίρι. Μάλιστα, οι «μπλαουγκράνα» θα καλύψουν όλους τους μισθούς του ποδοσφαιριστή για τους επόμενους μήνες δίχως συμμετοχή των «λύκων».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X