Γκασπερίνι για Ίλισιτς: «Θα είμαστε κοντά του, καταστάσεις που ξεπερνούν το ποδόσφαιρο»

Γκασπερίνι για Ίλισιτς: «Θα είμαστε κοντά του, καταστάσεις που ξεπερνούν το ποδόσφαιρο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο πλευρό του Γιόσιπ Ίλισιτς, ο οποίος δίνει μάχη με την κατάθλιψη τόνισε με δηλώσεις του ότι θα σταθεί η Αταλάντα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι.

Χωρίς τον Γιόσιπ Ίλισιτς αγωνίστηκε στους τελευταίους αγώνες που έδωσε η Αταλάντα, απέναντι σε Βενέτσια, Ίντερ και Λάτσιο.

Οι λόγοι που ο Σολοβένος επιθετικός, δεν αγωνίστηκε στα παιχνίδια αυτά έχουν να κάνουν με την ψυχική του υγεία. Ο επιθετικός της ομάδας του Μπέργκαμο ταλαιπωρείται τα τελευταία χρόνια, από κατάθλιψη.

Το 2019 ο ίδιος είχε απουσιάσει για ολόκληρους μήνες, από τις υποχρεώσεις της ομάδας, ωστόσο την προηγούμενη σεζόν τέθηκε εκ νέου στην διάθεση του Ιταλού προπονητή, της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa League.

Μετά την «λευκή» ισοπαλία (0-0) απέναντι στην Λάτσιο, ο Γκασπερίνι σε δηλώσεις που έκανε στο Sky Sports ξεκαθάρισε πως ο σύλλογος, θα σταθεί στο πλευρό του παίκτη.

«Δεν είναι εύκολο για μένα να μιλήσω για αυτήν την προσωπική κατάσταση. Θα είμαστε πάντα κοντά στον Γιόσιπ, είναι καταστάσεις που ξεπερνούν το ποδόσφαιρο και πάντα είχαμε καλή σχέση μαζί του και ζήσαμε πολύ όμορφες στιγμές μαζί. Είναι πολύ προνοητικός. Είναι ένας κανονικός άνθρωπος.

Το κεφάλι μας είναι ζούγκλα, δεν είναι εύκολο για τους ψυχολόγους, πόσο μάλλον για εμάς. Δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά τόσο κλειστός, τον είχα και στην Παλέρμο και δεν τον έχω ξαναδεί τόσο μαζεμένο.

Οι γιατροί δεν μπορούν να μας δώσουν απάντηση, δεν μπορώ να την δώσω ο ίδιος. Το λέω αυτή τη φορά για να μην το συζητήσω ξανά, είναι λεπτό το ζήτημα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στα λεγόμενα του.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X