Ζήστε την κάθε σας στιγμή
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει κάτι που δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αλήθεια είναι ότι άλλα πράγματα είχα στο μυαλό μου να γράψω και άλλα τελικά θα διαβάσετε. Ίσως γιατί ορισμένες φορές κάποια γεγονότα σε σημαδεύουν τόσο πολύ που δεν μπορείς να τα αποφύγεις. Δεν έχουν περάσει πολλές ώρες άλλωστε από τη στιγμή που έκανα μία ανάρτηση στα social media με αφορμή την αποχώρηση του Όλεγκ Νταντσένκο θυμίζοντας κάτι που είχα πει όταν τον είχα πρωτοδεί να παίζει μπάλα στην ΑΕΚ.

Και ενώ τα σχόλια από κάτω έπεφταν βροχή, «έσκασε» η είδηση για την απροσδόκητη απώλεια της γυναίκας του με ένα τρόπο που σοκάρει. Τροχαίο… Έφυγε τόσο νέα, απροσδόκητα, ενώ πίστευε ότι είχε όλη της τη ζωή μπροστά της, κάνοντας όνειρα.

Όμως η Άτροπος ήταν αδίστακτη. Και της έκοψε το νήμα της ζωής τη στιγμή που ο άνδρας της άλλαζε σελίδα στο επαγγελματικό του βιβλίο. Την ώρα που είχαν από κοινού αποφασίσει ότι θα διαμόρφωναν όχι στην Ελλάδα αλλά στην Ουκρανία τη νέα τους ζωή. Και τώρα…

Τώρα ο Όλεγκ θα πρέπει να βρει το κουράγιο να μαζέψει τα κομμάτια του. Θα πρέπει να θρηνήσει και να μη λυγίσει. Να βρει τον τρόπο να συνεχίσει να ζει. Δε θα είναι καθόλου εύκολο. Μπορεί να πάρει πολύ χρόνο. Μπορεί οι πληγές να μην επουλωθούν ποτέ.

Υπάρχουν στιγμές που όλοι μας ξεφεύγουμε. Όμως ποτέ, κανένας δεν ξέρει τι του ξημερώνει. Κανένας δεν ξέρει πόσο θα καίει το δικό του το καντήλι. Και είναι τόσο άδικο να φεύγουν έτσι νέοι άνθρωποι από τη ζωή.

Δεν έχουν περάσει άλλωστε ούτε 24 ώρες από το προηγούμενο τροχαίο που μας πάγωσε σχεδόν όλους. Αυτό στη Βάρη με τον Τζώρτζη Μονογυιό. Ή αυτό που είχε προηγηθεί στις αρχές του Σεπτεμβρίου στη Βουλιαγμένη με τον Mad Clip.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα σημαντικό πράγμα στη ζωή μας. Αλλά είναι το καλύτερο δευτερεύον πράγμα στη ζωή μας. Γιατί πάνω από όλα είναι η ίδια μας η ζωή. Η υγεία μας, η οικογένειά μας, οι άνθρωποι που είναι δίπλα μας.

Για αυτό το λόγο ΖΗΣΤΕ την κάθε σας στιγμή. Όχι σα να είναι η τελευταία, αλλά πραγματικά. Δώστε και θα πάρετε αγάπη. Στον άνθρωπό σας, στην γυναίκα σας, στο κορίτσι σας, στον άντρα σας ή στο αγόρι σας, στους γονείς σας και στα παιδιά σας. Στον κολλητό και στην κολλητή σας.

Απολαύστε κάθε μέρα, χαρείτε και παλέψτε για ό,τι καλύτερο. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Μπορεί να είναι όλα πολύ δύσκολα. Αλλά ζήστε την κάθε σας στιγμή!

Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή

Σε ό,τι αφορά στα της ΑΕΚ αντιλαμβάνομαι ότι όλοι θέλετε να μάθετε που είμαστε μεταγραφικά. Από το δικό μου ρεπορτάζ προκύπτει ότι είμαστε ακόμα σε ένα σημείο όπου δε θα πρέπει να περιμένουμε άμεσα, αύριο ή μεθαύριο δηλαδή εξελίξεις. Ίσως ούτε καν τη Δευτέρα.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει οι Παπαδημητρίου, Κονέ και μετά από κουβέντα που έχουν κάνει με το Γιαννίκη, έχουν καταλήξει στους εκλεκτούς. Όμως διαπραγμάτευση δεν υπάρχει. Και δεν υπάρχει στο προσκήνιο και κανένα από τα ονόματα που έχουν ήδη κυκλοφορήσει.

Βάσει της εικόνας που έχω αντιλαμβάνομαι ότι όλα θα πάνε μετά τον Πάοκ. Αλλά αυτό είναι εκτίμηση. Έτσι και αλλιώς πλέον δεν έχει κανένα νόημα να λέμε να γίνει σήμερα ή αύριο η μεταγραφή. Έτσι και αλλιώς και αύριο να έρθει, να περάσει από εξετάσεις, να υπογράψει και να ανακοινωθεί, ένας σοβαρός προπονητής δεν θα τον έβαζε να παίξει ούτε με τον Παναιτωλικό, ούτε με τον Πάοκ, ούτε με τον Ατρόμητο. Οπότε…

Ας ευχηθούμε ο παίκτης που θα έρθει να είναι επιπέδου Άμραμπατ και Τσούμπερ ή… και όχι Αϊντάρεβιτς ή Μοράν. Τότε θα άξιζε η αναμονή… Και ας ελπίσουμε ότι δε θα έρθει κανένα στραπάτσο. Διότι τότε μπορεί να είναι πολύ αργά…

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X