Καταγγελία της πρώην αθλήτρια ενόργανης Σοφία Πήδουλα: «Προπονητής με κακοποιούσε, επί 28 χρόνια κλωτσάει και βρίζει παιδιά» (VIDEO)

Καταγγελία της πρώην αθλήτρια ενόργανης Σοφία Πήδουλα: «Προπονητής με κακοποιούσε, επί 28 χρόνια κλωτσάει και βρίζει παιδιά» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τις εξωφρενικές αποκαλύψεις της Μαρίας Παπάκου για σεξουαλική κακοποίηση από τον προπονητή της και τη μαρτυρία της Βασιλικής Τσαβδαρίδου, μία ακόμα σοκαριστική καταγγελία έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας το Σάββατο 8/1 μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», στο Mega.

Η πρώην αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής Σοφία Πήδουλα μίλησε για τη δική της άσχημη εμπειρία, τονίζοντας πως το νούμερο των αθλητών που έχουν κακοποιηθεί στον χώρο της ενόργανης είναι τεράστιο.

«Έχει περάσει ένας ολόκληρος χρόνος, επιτέλους ξανανοίγει ο φάκελος. Όταν ξεκίνησε αυτή η ιστορία, πριν ένα χρόνο, μέσω Facebook καταλήξαμε να είμαστε περίπου 130-150 άτομα. Δεν πρόκειται για 27 ανθρώπους που έχουν κακοποιηθεί. Απλά αυτοί έχουν κάνει επώνυμες καταγγελίες. Το νούμερο των αθλητών που έχουν κακοποιηθεί στο χώρο της ενόργανης είναι τεράστιο» δήλωσε αρχικά η Σοφία Πήδουλα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X