Νικολάου: «Στέλιος Σεραφείδης αυτός είναι η ΑΕΚ - Αιωνία σου η μνήμη, τιτατοτεράστιε» (ΦΩΤΟ)

Νικολάου: «Στέλιος Σεραφείδης αυτός είναι η ΑΕΚ - Αιωνία σου η μνήμη, τιτατοτεράστιε» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου, αποχαιρετάει τον τεράστιο Στέλιο Σεραφείδη

Η είδηση του θανάτου του Στέλιου Σεραφείδη βύθισε στο πένθος όλη την οικογένεια της ΑΕΚ, με τον τεράστιο Κυρ Στέλιο να χάνει τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 86 ετών.

Με αφορμή το χαμό του τεράστιου κυρ Στέλιου, και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου, τον αποχαιρετά μέσω μίας ανάρτησης στα Social Media.

Το «αντίο» του Γιώργου Νικολάου στον Σεραφείδη

Η ανάρτηση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργου Νικολάου:

12 Οκτωβρίου 2021 μιλήσαμε τηλεφωνικά (για εσχάτη φορά) με τον Άνθρωπο-Σύμβολο της Α.Ε.Κ., όταν και λάβαμε την «ιερή» εξουσιοδότηση από τη Διοίκηση της ΚΑΕ να τον προσκαλέσουμε, προκειμένου για την προς τιμήν του εκδήλωση στο περιθώριο του αγώνα της 23ης Οκτωβρίου, με τον Άρη, αλλά δεν προλάβαμε! Ανήμερα του αγώνα αισθάνθηκε αδιαθεσία. Η τελετή ματαιώθηκε. Η αντίστροφη μέτρηση στην πάλη με το θεριό είχε ξεκινήσει…

Ο ίδιος, ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΛΕΙΠΕ, σταθερά κοντά της, στα καλά και στα άσχημα του Μπάσκετ. ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ να μπει στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΆ ΤΟΥ, αλλά πρόλαβε και έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα της «Βασίλισσας» στο νέο ΣΠΙΤΙ της στα Άνω Λιόσια, μακριά από προβολείς και από λεζάντες, κάπου στις εξέδρες πλάι-πλάι με τον επιστήθιο φίλο του, τον «Πατριάρχη» του «κιτρινόμαυρου» ρεπορτάζ, Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη, κι αυτό για μας ήταν-είναι μια παρηγοριά!

Μία από τις μεγαλύτερες στιγμές της ζωής μας, το βραβείο του Ιανουαρίου του 2015 (για το οποίο ταπεινά ευχαριστούμε διαχρονικά τους Παλαιμάχους Ποδοσφαιριστές της Ιστορίας μας), που απέκτησε υπεραξία, διότι το παραλάβαμε από τα τεράστια χέρια του, εκείνα που τον ανέδειξαν/καθιέρωσαν στα υψηλά ως αθλητή. Πιο σπουδαίο για μας η πολυετής εμπιστοσύνη και φιλία του. Από τα χρόνια εκείνα, που τον γνωρίσαμε ως… παράγοντα, στην ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δυτικών Προαστίων (αιώνια αγωνία του κυρ-Στέλιου για το μέλλον της) η οποία μετά και το «φευγιό» του «Στρατηλάτη», Ανδρέα Μάρκου, έχασε πλέον και την ΨΥΧΗ της, και έμεινε ο κυρ-Μιχάλης να φυλάττει εκεί μόνος τις «κιτρινόμαυρες» Θερμοπύλες.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΔΗΣ. Αυτός είναι η Α.Ε.Κ.

Αιωνία σου η μνήμη, τιτατοτεράστιε!

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις                                             

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X