«Έφυγε» ο κυρ Στέλιος - Καλό ταξίδι ΓΙΓΑΝΤΑ Σεραφείδη…

«Έφυγε» ο κυρ Στέλιος - Καλό ταξίδι ΓΙΓΑΝΤΑ Σεραφείδη…
Photo Credits: INTIME

«Μαύρη» μέρα για όλη την οικογένεια της ΑΕΚ, καθώς σήμερα «έφυγε» από τη ζωή ο τεράστιος Στέλιος Σεραφείδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Μαύρη» μέρα για όλη την οικογένεια της ΑΕΚ, καθώς σήμερα «έφυγε» από τη ζωή ο τεράστιος Στέλιος Σεραφείδης, χάνοντας δυστυχώς τη μάχη με τον καρκίνο.

Ο παλαίμαχος κίπερ της Ενωσης που έδωσε και τη ζωή του για την Ενωση και περίμενε πώς και πώς να τη δει να παίζει ξανά στη Νέα Φιλαδέλφεια, δεν άντεξε, «φεύγοντας» σε ηλικία 86 ετών, στο σπίτι του, δίπλα στην κόρη του, σύμφωνα με τον γιατρό που τον παρακολουθούσε όλο αυτό το διάστημα, που είναι και μέλος του ΔΣ της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ κ. Πάρης Κοσμίδης

O σπουδαίος Σεραφείδης, ήταν πάντα κοντά στην ΑΕΚ, όπου και να έπαιζε ο σύλλογος, σε οποιοδήποτε άθλημα και δεδομένα ήταν από τους πιο πιστούς ΑΕΚτζήδες στην ιστορία.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλοντας να τον τιμήσει για την μεγάλη του προσφορά στην Ενωση, έβαλε τη μορφή του σε έναν από τους τέσσερις πυλώνες της «OPAP Arena» και επίσης έδωσε το όνομά του στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ στα Σπάτα, το οποίο λέγεται «Σεραφείδιον».

Η ΑΕΚ ζήτησε ήδη από τη Super League ενός λεπτού σιγή στο αυριανό ματς με τη Λαμία (17:15) και φυσικά η ομάδα θα αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια.

Ολη η ζωή του στην ΑΕΚ

Σε όλη την καριέρα του αγωνίστηκε στην ΑΕΚ, από το 1953 μέχρι το 1972, μετρώντας 243 συμμετοχές και κατακτώντας τρία πρωταθλήματα και ισάριθμα Κύπελλα Ελλάδας.

Ακόμη και μετά το τέλος της καριέρας του έμεινε κοντά στον σύλλογο, υπήρξε ο προπονητής τερματοφυλάκων για χρόνια μέχρι και το 1995, συνέχισε στις ακαδημίες του συλλόγου, ενώ πρόσφατα ασχολήθηκε με την ομάδα ποδοσφαίρου σάλας του σωματείου.

Επίσης, υπήρξε πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ.

Καλό ταξίδι Κυρ ΣΤΕΛΙΟ!

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X